BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.399,75
HABER /  GÜNCEL

Şişlide korkutan patlama

Şişli'de sabaha karşı patlama meydana geldi. Patlamanın gece saatlerinde olması hayat kurtardı.

Abone ol

Patlamanın nedeni henüz tespit edilemedi. İGDAŞ ekipleri, patlamanın doğazdan meydana gelmediğini belirtti.

Edinilen bilgiye göre, saat 03.15 sıralarında Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş Caddesi numara 72'deki 7 katlı binanın giriş katında bulunan Pizza Alpino'da henüz tespit edilemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle cadde üzerindeki çok sayıda ev, işyeri ve otomobilde maddi hasar meydana geldi. Bir çok apartmanın camları dökülürken patlamanın meydana geldiği işyerinin çerçevelerinin parçalanarak metrelerce uzağa fırladığı gözlendi. Patlamanın şiddetiyle caddenin karşısında bulunan sokak lambasının bile kopması dikkat çekti. Olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Olay yerine gelen polis ekipleri patlamanın meydana geldiği alanı güvenlik şeridine alarak caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. İlk önce olayın doğalgaz patlaması nedeniyle meydana geldiği düşünülerek İGDAŞ ekibi çağırıldı. Olay yerinde inceleme yapan İGDAŞ ekibi, herhangi bir gaz sızıntısı tespit edemeyerek, patlamanın doğalgaz kaynaklı olmadığını belirtti. İGDAŞ ekibinin ardından Olay Yeri İnceleme Ekibi iyşerinde patmanın sebebine ilişkin araştırma yaptı. İşyerinde bulunan tüplerin patladığı iddia edilirken, patlamanın kesin nedeni yapılan incelemelerin tamamlanmasından sonra belli olacak.

Büyük bir gürültüyle meydana gelen patlamayla uyanarak sokağa dökülen çevre sakinleri neler olduğunu anlamaya çalıştı. Tedbir olarak olay yerinde bir itfaiye aracı ve ambulans bekletildi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.