BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.496,13
HABER /  MAGAZİN

Sisi görüntülü verdi! Vatan Şaşmaz'ın 57 kadınla seks kaseti...

Sisi ya da gerçek adı ile Seyhan Soylu şoke eden bir iddia ile ekranlara taştı. Filiz Aker'in ağabeyi Sümer Bayer Sisi'ye konuştu. İddiaya göre Vatan Şaşmaz'ın elinde 57 kadınla seks kaseti vardı. Peki kimdir bu Sisi elindeki isimler arasında kimler var?

Abone ol

Seyhan Soylu twitter hesabından yayınladığı Vatan Şaşmaz 'seks görüntüleri' iddiası ile gündeme oturdu.Nihat Doğan da iddiayı ekrana taşıdı. İddiaların kaynağı ise Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in ağabeyi Sümer Bayer.

CİNSEL İLİŞKİ GÖRÜNTÜLERİNİ GÖRDÜM
Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz'ın programına da bağlanan Sisi lakaplı televizyoncu Seyhan Soylu, "Filiz Aker'in ağabeyi Sümer Bayer'in iddia ettiği Vatan Şaşmaz'ın cinsel ilişki anların ekran görüntülerini gördüm." ifadelerinde bulundu.

NİHAT DOĞAN DA EKRANDA SÖYLEDİ
Sisi'nin gündeme getirdiği Sümer Bayer iddialarını Nihat Doğan da canlı yayına taşıdı. Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayına çıkan Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan ise iddialara inanmadığını Vatan Şaşmaz'ın suçsuz olduğunu söyledi.

Seks görüntülerindeki Vatan Şaşmaz mı? Kadın holding patronuSeks görüntülerindeki Vatan Şaşmaz mı? Kadın holding patronuSeks görüntülerindeki Vatan Şaşmaz mı? Kadın holding patronuHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Sisi kimdir? Gerçek ismi Seyhan Soylu en milliyetçi travesti