BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80
HABER /  GÜNCEL

Cam filmi en kolay nasıl sökülür fön makinalı yöntem!

Cam film yasaklandı. Haliyle araç muayenesinden geçmek için cam filmleri sökmeniz gerekiyor. Peki cam film nasıl sökülür en kolay ve basit yöntemi nasıl? Fön makinası ile nasıl sökme işlemi yapılıyor? Rezistansa zarar vermeden cam film çıkarma yolu.

Abone ol

Araç sahipleri cam filmine gelen yeni yasakla birlikte "cam filmi sökme" işlemlerine başladı. Peki cam filmi en kolay nasıl sökülür? Para vermeden aracınızın cam filmini kendiniz de sökebilirsiniz. Cam film sökmenin yardımcı yöntemleri de var. Bunlardan biri fön makinası ya da elinizde varsa buhar makinası.

Fön makinasını cama tutarak filmi bir süre ısıya maruz bırakıyorsunuz. Ardından da film kenarlarından tutarak dikkatli bir şekilde çekip alıyorsunuz. Cam filmini sökmeyi kolaylaştırdığı söylenen fön sistemi bir çok kişi tarafından tercih ediliyor.

Buna karşılık ne fön makinası ne de buhar cihazına ihtiyaç duymadan da cam filmi çıkartmak mümkün. Bunun için sadece küçük bir keski aleti ve biraz da sabır gerekiyor. İşte o yöntem;

Arma cam film sökme rezistansa dikkat !
Arka camlardaki filmleri rezistansa zarar vermeden çıkartmak gerekiyor. Bunun için de ısıtmak tavsiye ediliyor. Bu konuda başvuracağınız yöntem buhar makinanız yoksa fön makinası olabilir. Isıtma yapmadan sadece tırnağınızla cam filmi sökmeye kalkarsanız, rezistanslara zarar verebilirsiniz.