BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,98
ALTIN 2.430,89
HABER /  GÜNCEL

Sırrı Sakık isyan etti!

Bugün bir gazetede yer alan habere göre Ankara'da bir restoranda kavgaya karıştığı iddia edilen Sırrı Sakık, o olayın gerçeğini İnternethaber'e anlattı.

Abone ol

NESRİN YILMAZ/İNTERNETHABER-ANKARA- Bugün Habertürk'te yer alan bir haber sonrası  gündeme "kavga" sebebiyle gelen Sırrı Sakık bu durumdan duyduğu rahatsızlığı ve o gece restoranda yaşananları İnternethaber'e anlattı:

O gece, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte yemek yediğini anlatan Sırrı Sakık, "taciz bana yapıldı" dedi:

O HANIM BENİM ARKADAŞIMIN EŞİ

"Evet o gece bir kadın misafirimiz, vardı. O gece kardeşlerim, çocuklarım hep birlikte yemeğe gitmiştik, iki masaydık. Sorun kadınla alakalı değil. Karşı masada oturan adam resmen beni taciz etti, sorun burada, bu olayı gazetelerin kadın meselesi gibi göstermeye çalışması beni çok üzdü. Gelen hanımefendi benim İstanbul'dan konuğum, babası benim okuldan arkadaşım, ve hanımefendi benim arkadaşımla evli. Bir sınav için Ankara'ya geldi. Ama tartışmanın sebebi de zaten o değil."

TACİZE MARUZ KALAN BENİM

"Tacize maruz kalan benim. Karşı amsadaki beyefendiyi tanımam etmem. Ben tacizden bunalıp adamın masasına gittim ve kendisine beni taciz etme nedenini sordum, benimle ne alıp veremeiyorsunuz, bir derdiniz varsa anlatın dedim. Masada bir tartışma yaşandı ama öyle büyük bir kavga olmadı. O beyefendinin yanındakiler de bana o arkadaşlarına karşı beni koruduklarını söylediler. Yani demek ki sürekli masada beni konuşuyorlarmış. Buradan da anlaşılacağı gibi o gece boyunca o masadaki beyefendi tarafından ben tacize uğradım."

SALDIRI SEBEBİ ÇÖZÜM SÜRECİ

"Yalan, dalavere bir haber. Silahlar falan çekildi deniyor. Yok öyle bir şey. Ben kimseye haksızlık etmeme ama bana da bir haksızlık yapıldığında buna da tahammül etmem. Bunun için de o masaya gittim ve rahatsızlığımı dile getirdim."

"Ben bu gece de o restorana gidip yemek yedim ve o gece orada bulunan kişiler bu gece benim masama gelip, sabrımdan dolayı beni tebrik ettiler. Ben zaten o gece kavga esnasında orada yoktum. Tartışma çıktığını gördüm ama sonrasında yoktum. Hastaneye kaldırılacak kadar hiçbir şey yaşanmadı bunların hepsi yalan."

"Bu tacizin asıl sebebi aslında çözüm süreci. Bu adamlar o gün saat 2'de restorana gelmişler, biz akşam saat 8'de oraya gittik. O kadar süre alkol almışlar. Ben mekana girdiğimde onlara da selam verip yerime oturdum ama ondan sonra kurtulamadım. Söylediklerine göre zaten Başbakana küfür ediyorlarmış, beni de görünce zaten baştan ters baktılar. Yani gece boyunca süreci tartışmışlar ve küfür etmişler. Buradan anlaşılıyor ki bu saldırı süreçle ilgili bir saldırı."