BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,95
ALTIN 2.448,67
HABER /  GÜNCEL

Şırnak'tan acı haber! Yine şehit haberi geldi

ŞIRNAK 'tan yine son dakika bir acı haber geldi. Şırnak 'tan gelen sondakika haberlere göre bir polis şehit oldu.

Abone ol

Bügün de Şırnak 'tan bir son dakika acı haber geldi. Açılan teş sonucu polis memuru Yunus Çelik şehit oldu.

Şırnak merkez Yeni Mahallesi'nde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri tarafından kazılan hendeklerin kapatılmasına yönelik operasyon başlatıldı. Operasyonda, YDG-H'lılar ile polis arasında çatışma çıktı. operasyon sırasında açılan ateş sonucu 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.

OPERASYON BAŞLATILDI

Edinilen bilgilere göre, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi teröristler tarafından Yeni Mahallesi'nde açılan hendeklerin kapatılmasına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

POLİSE ATEŞ AÇILDI

Yüksek binalara keskin nişancıların yerleştirildiği mahallenin etrafı zırhlı araçlarla abluka altına alındı. Daha sonra zırhlı polis kepçeleri ile sokak aralarına giren polis, bazı hendek ve barikatların etrafında bulunan el yapımı bombaları kontrollü bir şekilde patlatarak, barikatları yıkıp, hendekleri kapatmaya başladı.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Bu sırada polise ateş açılması üzerine çatışma çıktı. Bölgede operasyon sürerken, mahalleden silah ve patlama sesleri yükseliyor. Öte yandan, HDP Şırnak milletvekillileri Aycan İrmez, Leyla Birlik ve Ferhat Encü de mahalleye gelerek beklemeye başladı. Operasyon nedeniyle Cizre Caddesi'nin de trafiğe kapatıldığı kentte, hastaneye gitmek isteyen vatandaşlar çevre yolunu kullanıyor.

ŞEHİT ATEŞİ SAKARYA'YA DÜŞTÜ

Şırnak'ta teröristlerle polis arasında çıkan çatışmada şehit olan polis memurunun Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki ailesi yasa boğuldu.

Şırnak'ın Yeni Mahallesi'nde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri tarafından kazılan hendeklerin kapatılmasına yönelik operasyonda çıkan çatışmada yaralanan polis memuru Yunus Çelik, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yaşayan şehit polisin babası Yunus Çelik, acı haberi alınca fenalaştı. Yunus Çelik, Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.