BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.284,14
HABER /  GÜNCEL

Şırnak'ta PKK'ya büyük şok! 25 terörist öldürüldü

Şırnak Cizre ve Silopi'de şu ana kadar 25 terörist etkisiz hale getirildi.

Abone ol

Şırnak'ta 10 bin askerle başlatılan operasyonda PKK'ya büyük bir darbe vuruldu. Tam 25 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Cizre'de 10 bin asker, ilçede PKK operasyonuna katılıyor. Isparta, Bolu, Sivas’taki komanda birlikleri, Jandarma ve Polis Özel Harekat timlerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 10 bin güvenlik gücü, ilçeye girdi.

TANKLAR HENDEKLERE ATEŞ AÇIYOR

Tanklar, tuzaklanmış hendeklere ateş açarken, temizlenen mahallelerde özel karakollar oluşturuluyor.

YÜKSEK TEPELERE TANKLAR KONUŞLANDI

İlçenin hakim tepelerine zırhlı araçlar ve tanklar konuşlandırılırken, bugün öğleden sonra tanklar ilçe merkezine indi. Tanklar,PKK’lıların  Nur ve Cudi mahallerinde kurduğu ve patlayıcı tuzakladığı barikatları ateş altına alarak imha etti.

SIK SIK SİLAH SESLERİ YÜKSELİYOR

Tank atışları sırasında patlayıcıların infilak ettiği barikatlardan şiddetli patlama sesleri ile birlikte dumanlar yükseldi. Operasyonların tanklar eşliğinde barikatların imha etmesiyle sürdüğü öğrenildi.

PKK TEMİZLENENE KADAR OPERASYON SÜRECEK

Yetkililer, ilçedeki operasyonların barikatların, kaldırılması, hendeklerin kapatılması ve PKK'lıların şehirden temizlenene kadar kararlılıkla süreceğini söyledi. Operasyonların sürdüğü ilçede sık sık silah ve patlama sesleri gelmeye devam ediyor.