BIST 11.190
DOLAR 42,56
EURO 49,50
ALTIN 5.731,30
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sirkeci Garı'nda doyumsuz müzik şölene

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu, Sirkeci Garı'nda sahne aldı. Dinleyenlere yeni eserini de tanıttı.

Abone ol

Ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu, ''Geleceğe Yolculuk'' adlı yeni eserini Sirkeci Garı'nda seslendirdi.

Konserden önce tanıtımı yapılan Roland firmasının elektronik piyanosuyla yeni eseri ''Geleceğe Yolculuk''u ilk kez seslendiren Uğurlu'ya, kavalda Murat Toraman, viyolada Doğukan Çokşeker, elektrogitarda Uğur Varol, keyboardda Can Özyiğit, vurmalı çalgılarda ise Gürkan Özkan eşlik etti.

Eserinde, yaşanılan gezegenin dününü, bugününü ve yarınını anlatan Uğurlu, dinleyicileri geleceğin dünyasında müzikal bir yolculuğa çıkardı.

Müziğinde matematiksel olarak batı müziğini, tematik olarak Anadolu ve Ortadoğu müzik kültürüyle harmanlayan Uğurlu, piyano çalış tekniği ve müzikal kimliğini katarak da gelecek yüzyıllara göndermeler yaptı.

Tuluyhan Uğurlu'nun konserini çok sayıda vatandaşla birlikte turistler de ilgiyle izledi.