BIST 10.268
DOLAR 32,28
EURO 34,81
ALTIN 2.411,75
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başbakan'ın yardım ettiği çift evlendi

Başbakan Erdoğan'ın 10 bin TL düğün hediyesi verdiğ Ünyeli çift, dün akşam dünya evine girdi.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 22 Ağustosta ayında Samsun mitinginin ardından helikopterle Ordu'ya geçerken Ünye ilçesine gerçekleştirdiği sürpriz ziyarette 10 bin lira düğün hediyesi verdiği nişanlı çift, yapılan düğün töreniyle muradına erdi.

Birgül Çapar ve Tolga Özkan çiftinin Ünye ilçesinde Halil Efendi Sosyal tesislerinde yapılan düğün törenine AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ünye Kaymakamı Osman Günaydın, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ve çiftin yakınları katıldı.

Damat Tolga Özkan düğün öncesi duygularını dile getirerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine verdiği düğün hediyesiyle düğünlerini daha erken bir tarihte yapma fırsatı yakaladıkları için son derece mutlu olduklarını söyledi.

Başbakan'a teşekkür

''Sayın Başbakanımızın bize gösterdiği ilgiden dolayı çok mutluyuz'' diyen Özkan, şunları ifade etti:

''Bu mutlu günümüzün olmasında emeği geçen herkese, başta sayın Başbakanımız, Belediye Başkanımız, sayın Kaymakamımız, milletvekillerimiz, il genel meclisi üyelerimiz herkese çok teşekkür ediyoruz. Sayın Başbakanımızın bize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok mutluyuz. Bugün de sağ olsunlar çok değerli büyüklerimiz bizleri yalnız bırakmadılar herkese teşekkür ediyoruz.''

Hamarat da düğündeydi

Düğün törenine katılan AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ise genç çifte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ve tebriklerini iletti.

Kendisinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı temsilen genç çiftin düğün törenine katıldığını vurgulayan Hamarat, ''Her iki ailemizin de bu mutlu gününe eşlik ederek onları yanlarında oluyoruz. Baktığımız zaman da salon dolu. Çiftimizin yakınları zaten düğüne geleceklerdi ama sayın Başbakanımızın ziyareti dolayısıyla Ünyeliler de düğün törenine eşlik ettiler. Ailelerimiz de bu durumdan memnunlar. Sayın Başbakanımız Ünye'ye olan bu emanetini Ünyeliler de şerefle karşılamışlardır. Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Ünye Kaymakamı Osman Günaydın da her iki ailenin de çok şanlı insanlar olduğunu dile getirdi.

Genç çiftte mutluluklar dileyen Günaydın, şunları kaydetti:

''Ben sayın Başbakanımıza maddi ve manevi desteklerinden dolayı tüm Ünyeliler adına teşekkür ediyorum. Kendisinden Allah razı olsun. Genç çiftimiz de umut ediyorum ki bundan sonraki hayatlarında bu mutluluklarını yaşamaya devam ederler.''

Törene katılan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu da genç çiftte mutluluklar dilerken, ''Sayın Başbakanımızın dediği gibi kendilerinden en az üç çocuk istiyoruz'' dedi.

Damadın babası Ahmet Özkan ise Başbakan Erdoğan'a kendilerine karşı göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Düğün hediyesi 'bilezik'

Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın düğün hediyesi olarak gönderdiği altın bilezik AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat tarafından genç çiftte takdim edildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 22 Ağustosta Samsun mitinginin ardından helikopterle Ordu'ya geçerken Ünye ilçesine gerçekleştirdiği sürpriz ziyarette, Ünyeli damat Tolga Özkan ile Şanlıurfalı gelin Birgül Çapar'ın hikayesini öğrenmiş, çifte 10 bin lira düğün hediyesi vermişti. Bu hediye, maddi nedenlerle gelecek yıl yapılması planlanan düğünü erkene aldırmıştı.