BIST 10.303
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.406,02
HABER /  GÜNCEL

Aksaray'da feci trafik kazası

Kapadokya gezisine giden 11 tıp öğrencisi ile 2 doktorun bulunduğu minibüs şarampole yuvarlandı. Kazada 2 doktor yaşamını yitirdi.

Abone ol

İSTANBUL’un çeşitli üniversitelerinde tıp öğrenimi gören 11 öğrenci ile 2 doktorun Kapadokya gezisi ölümle bitti. Ankara’nın Şereflikoçhisar-Aksaray E-90 karayolunun 33’üncü kilometresinde meydana gelen kazada Yard. Doç. Dr. Taner Karakaş’ın (35) kullandığı 34 FC 4804 plakalı minibüs, dün sabah 07.00 sıralarında şarampole yuvarlandı.

Minibüste bulunanlardan İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde asistan olan Dr. Abidin Durgud (24), olay yerinde, KTÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı’nda görev yapan ve 15 gün önce İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geçici görevle giden Yrd. Doç. Dr. Taner Karakaş kaldırıldığı hastanede öldü. Ankara ve Konya’daki hastanelere sevk edilen Cengiz Acar, Savaş Görgülü, Yunus Bilkan Çelik, Ahmet Hüsrev Güneş, Murat Yıldız, Murat Demir, Ali Gürbüz, Ahmet Muhammet Kılınç, Ahmet Sadık Sümbül, Ramazan Duyar ve Cumali Turan tedaviye alındı. Bazı yaralıların hayati tehlikesi sürüyor.
Üstat, hoca, baba, abi...
Doç. Karakaş’ın ölüm haberinin duyulmasının ardından, “DrTUS.com” adlı internet sitesinde şu mesajlar yayınlandı:
KTÜ Pediatri’den çıkabilmiş ender ‘insan’lardan, güzel-harika insan.
Üstat, hoca, baba, abi... Sayısız iyi sıfatı olan o müthiş kişi.
Taner hocam... Bitirdiğim bir intörn nöbeti sonrası felç olmuş halime bakıp benim için, asistanına tabiri caizse fırça atan abim.