BIST 10.248
DOLAR 32,29
EURO 34,77
ALTIN 2.396,00
HABER /  GÜNCEL

Bekir Coşkun'dan Erdoğan'a jet yanıt

Erdoğan'ın, Bekir Coşkun'un işten çıkarılmasında, kendilerinin hiçbir rolü olmadığını açıklamasına, Coşkun'dan yanıt geldi.

Abone ol

Başbakan Erdoğan’ın, gazeteci-yazar Bekir Coşkun’un işten çıkarılmasında, kendilerinin hiçbir rolü olmadığını açıklamasına, Coşkun’dan jet yanıt geldi.

Gazeteport'a konuşan Bekir Coşkun, "Başbakan 50 meslektaşımın gözlerinin içine bakarak bunu söylüyorsa ve 50 meslektaşım da buna inanıyorsa, o zaman mesele yok" dedi.

Başbakan Erdoğan Dolmabahçe’deki çalışma ofisinde medya mensuplarıyla yaptığı toplantıda bir soru üzerine Bekir Coşkun’un Habertürk Gazetesindeki işine son verilmesi konusuna değindi.

Erdoğan ‘’Gazetecilerin işe alınmalarında bir rolüm yok ki, çıkarılmalarında olsun’’ cevabını verdi. BU SÖZLER KİME AİT?’

Bekir Coşkun ise bu cevap üzerine şunları söyledi:

"Başbakan'a benimle ilgili soru yöneltiliyor ve kendisi de benim işten çıkarılmamda hiç bir rollerinin olmadığını söylüyor. Salonda 50 medya mensubu var. 50 medya mensubu, gözlerinin içine bakarak, Başbakanın bu sözlerine inandıysa mesele yok.

Ama bir süre önce Başbakan medya patronlarına ne demişti? (Köşe yazarıma hakim olamıyorum diyemezsin. Sen bunun sorumlususun. Köşende yazanın maaşını sen veriyorsun. Yarın feryat etmeye geldiği zaman da, hakkın yok.

O insanlara o kalemleri teslim edenler der ki, kusura bakma, bizim dükkanda sana yer yok. Herkes vitrinine layık olanı koyar) demedi mi? Dedi. Bu sözler kime ait? Benim yorumum bu kadar."