BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Genç çiftin garip kavgası

Garip bir kavga garip bir çift. Maltepe'de gece yarısı gençlerin tartışması kameralara böyle yansıdı.

Abone ol

Yer : Maltepe D-100 Karayolu, saat: 05.00. Otobüs durağının hemen arkasında bir kadın ile sevgilisi olduğu öne sürülen kişi kavga ediyor.

Yerde dakikalarca süren kavgaya yoldan geçen bir taksi sürücüsü müdahale etti. Ancak taksici, akollü olduğu görülen ikiliyi ayırmakta pek de başarılı olamadı.

Kavga durakta bekleyen vatandaşların müdahalesiyle sona erdi. Kadın ve yanındaki kişi vatandaşların da çabasıyla taksiye bindirildi. İkilinin yolculuğu Üsküdar'a kadar sürdü. Üsküdar'da inen çift tartışmaya devam etti.

Birbirlerine vurarak ilerleyen çift karanlık sokakta gözden kayboldu.

AKRABA KATİLLERİ 7 YILDIR SAKLANDIKLARI MAĞARADA NASIL YAKALANDILAR?

[PAGE]

Malatya'da 7 yıl önce amca, hala ve kuzenlerini öldüren 3 zanlıdan 2'si 7 yıldır saklandıkları mağarada yakalandılar.

22 Ağustos 2003 yılında Malatya'nın Yazıhan ilçesi Mısırlı köyünde amcalarının evini silahla basan Cengiz, Alpaslan ve Ali Boztepe kardeşler, amcaları Şuayip Boztepe ve oğlu Ali Boztepe'yi, halaları Ayşehan Şahin ve oğlu Musa Şahin'i uzun namlulu silahlarla tarayarak öldürmüş olaydan sonra firar etmişlerdi. Olaydan sonra uzun süren aramalara rağmen zanlıların izine rastlanılmamıştı.

7 YIL MAĞARADA SAKLANDILAR

Önceki Gün Yazıhan İlçesi Bereketli köyünden bir vatandaş jandarmayı arayarak 2 şahsın ellerinde silahla gezindiğini gördüğünü ihbar edince Jandarma bölgeye tim çıkardı. Mağara içinde ele geçirilen Cengiz ve Ali Boztepe kardeşler etkisiz hale getirilirken üzerlerinde 1 adet ruhsatsız Kalaşnikof piyade tüfeği, tüfeğe ait 2 adet şarjör ve 60 adet dolu 762 mm. çapında fişek ile 1 adet tabanca şarjörü ve 9 mm. çapında 12 adet dolu fişek ele geçirildi. Yakalanan şahısların 7 yıl önce yaşanan cinayetlerin zanlıları olarak arandığı tespit edilirken diğer zanlı Alpaslan Boztepe'nin ise halen firarda olduğu öğrenildi. Alpaslan Boztepe'nin Hukuk Fakültesi mezunu olduğu ve hakimlik sınavını da kazandığı öğrenildi.

Yazıhan jandarma Komutanlığı'ndaki sorgularının ardından Adliyeye çıkarılan 2 zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer firari zanlının yakalanması içinde çalışmalar devam ediyor.

ÖLDÜRDÜĞÜ KUZENİNİ NEDEN 10 GÜN SAKLADI?

[PAGE]

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir villada bekçi olarak çalışan kişi, av tüfeğiyle öldürdüğü kuzenini 10 gün kaldığı evin tuvaletinde sakladı.

Edinilen bilgiye göre, Aşağıdereköy köyünde D-100 karayolu kenarındaki bir villada bekçi olarak çalışan Mustafa A. (27), Jandarma Komutanlığına giderek 10 gün önce kendisini ziyarete gelen dayısının oğlu Serdar Kara'yı (23) av tüfeğiyle kazayla vurduğunu ve cesedi evin tuvaletinde sakladığını söyledi.

Mustafa A'nın itirafı üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, Kara'nın cesedini evdeki tuvalette buldu.

Göğsünden av tüfeğiyle vurulduğu öğrenilen Kara'nın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

"KAZAYLA MEYDANA GELDİ"

Jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Mustafa A'nın, mahkemede olayın kazayla meydana geldiğini ve pişman olduğunu söylediği belirtildi.

Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Mustafa A, adliye çıkışında gazetecilere, ''Dayımın oğlunu öldürdüm, pişmanım'' dedi.

Bu arada, öldürülen Kara'nın anne ve babasının çocukları için polise kayıp ihbarında bulundukları öğrenildi.

Aydın'da yaşayan 17 yaşında bir genç, dün akşam saatlerinde internetteki paylaşım sitesine veda mektubu yazarak yaşamına son verdi.

Olay öncesi internetteki arkadaşlarının, "Ölüm için daha çok gençsin" yazmalarına rağmen, genç evlerinin kapı boşluğuna kendisini asarak yaşamına son verdi. Acı haber herkesi üzdü. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay dün akşam saatlerinde Kemer Mahallesi'ndeki dubleks evlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydın'da tanınmış bir ailenin oğlu olan 17 yaşındaki Ulaş Koyuncu, henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı bunalıma girdi.

Genç bilgisayarının başına geçip internetteki paylaşım sitesine de veda mektubu gibi bir yazı yazdı. Son yazısında sanal alemdeki arkadaşlarına, "Çılgın zamanlarda yaşamak bize düştü. Ölümün acımasızlığı her zamankinden beter. Gelenler gidenler düşenler. Ah zamanın sonsuzluğunu anlamayanlar. Düştük yola güzel şeyler bulmak umuduyla. Işıklarıyla büyük şehirler yol bize. İz sürdük yalnızlığa*" ifadeleri ile seslendi.

Bazı arkadaşları, Ulaş'ın veda yazısını okuyunca hemen durumu anlayıp genci vazgeçirmeye çalıştı. Akşam saatlerinde yakınları Ulaş'ın hayatını son verdiğini gören yakınları adeta yıkıldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda, Ulaş'ın intiharı ile ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

GENÇ ÇİFTE ARABADA KURŞUN YAĞDIRDI

[PAGE]

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi, kız kardeşi ile dini nikahlı eşini araçlarında silahla vurarak yaraladı.

Olay Fayrettin Paşa Mahallesi hemzemin geçidi yanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 33 NBR 20 plakalı araçları ile misafirliğe giden İbrahim G. (30) ile dini nikahlı eşi Canan K.'yi (27) takip eden kayınbirader Cem K. (34), silahla araca defalarca ateş açtı. Kanlar içinde kalan İbrahim G. ile Canan K., kendilerini güçlükle Tarsus Devlet Hastanesi acil servisine attı.

Hastane görevlileri tarafından ameliyata alınan genç çift, tedavileri yapıldıktan sonra müşahede odasına alındı. Genç çiftin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Olaydan hemen sonra kaçan saldırgan Cem K. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BURUNLARI BİLE KANAMADI

[PAGE]

Eskişehir'de, takla atan otomobilde bulunan 2 kişi kazayı yara almadan atlattı. Aracı terk eden şahıslar, polis tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre H.B. idaresindeki 26 SZ 409 plakalı otomobil, Seyitgazi yolu Kalabak su deposu yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Takla atıp ters dönen araçtan burunları bile kanamadan çıkan sürücü H.B. ve arkadaşı M.T., olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis ve polis ekipleri, içinde içki şişeleri bulunan araçta kimsenin olmadığını belirledi. Çevreyi araştıran ekipler, kısa süre sonra H.B. ve arkadaşı M.T.'ye ulaştı. Kazayla ilgili soruşturma
sürüyor.

ÇOCUĞUNUN ELİNDEN ALINMA KORKUSU ÖLÜMÜN KIYISINA GETİRDİ

[PAGE]

Antalya'nın Alanya ilçesinde eski kocası tarafından çocuğu elinden alınan kadın, birlikte yaşadığı kişiden olan 1,5 yaşındaki çocuğunun da alınma korkusuyla balkona çıkarak intihara teşebbüs etti.

Olay, Alanya'nın Tosmur beldesinde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 10 yıl önce evlenip şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçen yıl boşanan Gülsüm Tokat'ın (35) bu evlilikten olan tek çocuğu, mahkeme kararı ile babaya verildi.

Çocuğundan ayrılmanın acısıyla psikolojik tedavi gören Tokat, daha sonra tanıştığı Fikret Ateş (40) ile dini nikahla evlendi. Dini nikahlı kocasından da Burak Mehmet Tokat adlı 1,5 yaşında çocuğu olan Gülsüm Tokat, eşi ile sorun yaşamaya başladı.

Eşinin "Çocuğumu alıp seni bırakacağım" tehdidinden korkan Tokat, evinin balkonunda "Bana yar olmayan çocuğu kimseye yar etmem. Çocuğumu kimseye yar etmem" diyerek elindeki bıçağı sağa sola sallamaya başladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine giden polisler, anneyi ikna ederek aşağıya indirdi. Bebeğiyle birlikte polis merkezine götürülen kadın, ifadesi alındıktan sonra sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Olayı araştıran polis, ifadesini almak için dini nikahlı kocayı arıyor.

İKİ OTO GALERİCİSİNE ARABADA İNFAZ

[PAGE]

Antalya'da galericilik yapan iki kişi, bir otomobilin içerisinde tabancayla başlarından vurularak öldürülmüş olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 00.30 sıralarında merkez Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesi Birlik Sokak'ta farları açık park halindeki 07 CUK 73 plakalı otomobili gören çevredeki vatandaşlar, şüphelenerek durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, otomobilde iki cesetle karşılaştı.

Çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, otomobil içerisinde ve çevresinde inceleme yaptı. Uzun süren çalışmanın ardından cesetlerin galericilik yapan Gökhan Muş ve Mustafa Kemal Gözükızıl'a ait
olduğu belirlendi. İki arkadaşın başlarına ve vücutlarına aldıkları üçer kurşunla hayatlarını kaybettikleri tespit edildi.

Muş ve Gözükızıl'ın cesetleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, otomobil kurtarıcı yardımıyla otoparka çekildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.