BIST 9.916
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.432,05
HABER /  GÜNCEL

Şırınga Hürriyete saplandı

Mini etekli kızlara saldırı diye tanıtılmıştı. İşte o şırıngalı sapık yakalandı. Zanlı Mobese kameralarına takıldı.

Abone ol

Şırıngalı sapığın kadınlara yönelik saldırısını "minik etekliye kezzap" diye sunan Doğan medyası zor durumda. Kamuoyunun gündemini meşgul eden zanlı yaklandı. Mini eteği ön plana çıkarmayan Hürriyet ve Milliyet'in internet siteleri, "kezzapçı yakalandı" şeklinde düz başlık atmayı tercih ettiler.

İTİRAF GİBİ

Doğan Haber Ajansı'nın geçtiği haberin son cümlesi itiraf gibi. Saldırganın niyetini kimse bilmeden olayı mini eteğe bağlayan gazetelerini kendi haber ajansı yalanladı. Cümle aynen şöyle: 

"Bereli ve sakalsız olan ve daha önce saldırıya uğrayan kızların verdiği eşkale de uyan D.K.’ın, saldırıları neden gerçekleştirdiği araştırılıyor"

ZANLININ EŞİ HAMİLE

Zanlının tekstil işçisi iki genç kıza daha yakıcı madde attıktan sonra Mobese kameralarıyla görüntülendiği ve düzenlenen operasyonla yakalandığı belirtildi. Zanlı D.K. (28)'nın evli ve eşinin hamile olduğu öğrenildi.

6 KIZDAN İKİSİ ETEKLİ DÖRDÜ PANTOLONLU

Zanlının bugüne kadar 6 kişiye şırıngalı saldırıda bulunduğunu belirten Tarsus Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, "Zaten bu olayı yaşayan iki kızımız okul üniformalı. Diğer bayanlar da pantolonlu. Alınan ilk intiba kişinin psikolojik problemli olduğu yönünde.

ÖRGÜT BAĞLANTISI YOK

Ailenin ve kendisinin de mutaassıp bir hayat tarzı yok. Herhangi olumsuz bir kaydı yok. Bir örgüt bağlantısı yok. Sadece bir fabrikada işçi olarak çalışıyor. Bu olayı psikolojik nedenlerle yaptığını söylüyor. Mobese kameralarına yakalanan zanlının eşgali belliydi. Zanlı, ekiplerin özverili çalışmasıyla Langen bulvarı 4111 sokak girişinde suçta kullanmış olduğu şırıngayla yakalandı" diye konuştu.