BIST 9.462
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.498,31
HABER /  SPOR

İşte ipi çekilecek 5 hakem!

Hasan Doğan futbolun yeni patronu oldu. 'Temiz lig' için temizliğe başladı. İlk hedef işte bu 5 hakem...

Abone ol

Hasan Doğan'ın başkanlığındaki yeni Futbol Federasyonu Yönetimi, önceki dönemlerdeki şüphe uyandıran, soru işareti yaratan 5 hakemi yakın takibe alacak ve gerekirse iplerini çekecek.

Futbol Federasyonu'nda Hasan Doğan başkanlığındaki yeni yönetim ve oluşturulacak Merkez Hakem Komitesi'nin ilk işi artık güvenilirliği tartışılır hale gelen hakemlik müessesesine çekidüzen vermek olacak.

İPİ ÇEKİLECEK 5 HAKEM

Edinilen bilgilere göre Haluk Ulusoy dönemindeki yönetimleriyle bir çok kesimin kafasında soru işareti yaratan ve güvenilirlikleri tartışılır hale gelen Çetin Sarıgül, Kuddusi Müftüoğlu, Bülent Demirlek, Vedat Yüksel ve İsmet Arzuman bundan sonraki dönemde yakından takip edilecek.

Aslında bu hakemlerin bir bölümünün kariyerinin MHK atanır atanmaz sonlandırılabileceği de konuşuluyor. Kesin olan ise sezon sonuna kadar izlemeye alınacak olan 5 hakem, bu süre içinde soru işaretlerini ve şüpheleri yok edemezse bir daha maç yönetemeyecek.

3 HAKEM DE YAKIN TAKİBE ALINACAK

Bunların dışında Selçuk Dereli, Cüneyt Çakır, Barış Şimşek gibi isimler de izlemeye alınacak. Ama bu üçlünün hakemliklerinin devam etme şansının, ilk 5'e göre daha fazla olduğu öğrenildi.

Kısacası, Hasan Doğan Federasyonu, şaibeden, şüpheden uzak, temiz bir lig için ilk neşteri hakemlere vuracak. Sonra sıra aynı hedefler için başka icraatlara gelecek.

Kaynak: Sabah