BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.440,19
HABER /  DÜNYA

Şirince'ye gidenler ahmak ve kafir

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan, 21 Aralık'ta kıyametin kopacağına inananıp Şirince'ye gidenleri böyle eleştirdi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- İlahiyatçı Ali Rıza Demircan, Maya takvimine göre 21 Aralık'ta kopacak kıyametten etkilenmeyeceğini düşünüp Şirince'ye akın edenlere


ŞİRİNCE'YE KIYAMET AKINI
21 Aralık'ta kıyametin kopacağına inananlar Şirince'ye akın ediyor. Gecelik oda fiyatları bin doları aştı.
(DEVAMINI OKU)

21 ARALIK'TA KIYAMET Mİ KOPACAK? NASA NE DİYOR

21 Aralık kıyamet kehaneti öyle etkili oldu ki NASA açıklama yaptı. NASA'nın dediğine göre o gün normal bir günden farksız olacak. (DEVAMINI OKU)

21-aralik-nasa.jpg

JAPONYA PRENSESİ'NİN 21 ARALIK KEHANETİ

21 Aralık'ta dünyanın bir felaket yaşayacağına olan inanç, Japonya prensesi Kaoru Nakamaru 'nun Pisagor Konferansındaki açıklamaları ile doruk noktaya tırmanmıştı. Japonya Prensesi'nin iddiasına göre dünya liderleri bunu biliyor ancak gizliyor. (KEHANETLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN)

japonya-prensesinin-kehanetleri.jpg

MAYA MEZARININDA YAZAN KEHANET
Maya takvimi üzerine kurulan kıyamet kehanetlerini körükleyen bir diğer unsur da bir mezar taşında yazanlar.
(DEVAMINI OKU)

"ahmak" dedi.

Haber'de Şirin Sever'in sunduğu Jurnal Programı'na konuk olan Demircan, kıyamet ile ilgili İslam dininin bakış açısını anlattı. Kıyametin ansızın geleceğini belirten Demircan, 2120'de kıyametin kopacağını ileri süren bazı cemaatler de hedefindeydi:

"İNANMAK KAFİR KILAR"

"Depremcileri konuşturmak fevkalede yanlıştır. İstanbul'da deprem olacak diyorlar. Bir takım bulguların elde mevcut olması olacağının ifadesi değil. Yaradan bilir. İleri teknolojinin yer aldığı Amerika'da  tabiat olayları için önlem alınamıyor.

Kendilerini İslamla ilişkilendiren bazı kişiler ve cemaatler 2120 gibi rakamlar telaffuz ediyorlar. Onlara inanmak müslüman iken kafir kılar. Yaradan bunu yalnız kendisini bileceğini bildirirken, naziat süresinde "ey peygamber sana bu konu soruluyor. Sen onun oluş zamanını nereden bileceksin?" diye peygambere bir de ihtar yapılıyor.

Sunucu Şever'in "Peki insanlar nasıl bu kadar körü körüne inanabiliyor. Gidiyorlar Şirince diye bir köye akın ediyorlar. Orada kıyametin kopmayacağına inanıyorlar?" sorusuna Demircan, "Sevgili kızım ahmaklığın endazesi (ölçüsü) yok" diye cevap verdi. 

KUR'AN'A GÖNÜL KULAKLARINIZI AÇIN

"Şimdi kızacaklar hocam" diyen sunucuya Demircan, şöyle karşılık verdi:

"Niçin kızsınlar ki. Ben onlara diyorum mi Maya takvimine kulak vereceğinize İslam ülkesindesiniz, Aziz kitabımız Kuran'ı mübine gönül kulaklarını açsanız olmaz mı? Bütün dünyamızı içine alacak kıyamet olgusundan falanca kasaba mı kendisinden koruyacak?

Ölüm, ölüm ötesi, kabir hayatı, kıyamet sorgulama cennet azap mahalli akılla ve duyu organlarıyla kavranamayacak gerçekler. Mukaddes kitabımızın beyanlarına kendinizi kapalı tutarsanız o zaman önünüzde karanlıklar beliriyor. Ve o söylentileri bir ışıkmış gibi algılama mecburiyetinde kalıyorsunuz
."