BIST 10.301
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.404,04
HABER /  GÜNCEL

Sıradaki Paşa kim?

Ergenekon operasyonları yeniden hız kazanınca kulisler de aldı başını gitti. Bakın gözaltına alınması beklenen paşa kim?

Abone ol

İNTERNETHABER

Ergenekon Operasyonu sürerken çılgın iddiaların da ardı arkası kesilmiyor. Daha önce "Aydın Doğan'ı da gözaltına alacaklar" diyen Fatih Altaylı yine ilginç iddialarda bulundu. Altaylı'ya göre Emekli Tümgeneral Doğu Silahçıoğlu da gözaltına alınması beklenen paşalardan biri... Hatta iş Hüseyin Kıvrıkoğlu'na kadar gidecek...

ÖZDEN ÖRNEK NEREDE?

Fatih Altaylı "Olaylar ve Gerçekler" programında Ergenekon'u değerlendirirken en merak ettiği soruyu sordu:  "Özden Örnek nerede?"

Altaylı'nın bunu merak etmesinin nedeni Ergenekon soruşturmasının Özden Örnek'in günlüklerine dayandırılmasıydı. Hatta o günlükler Nokta Dergisi'nde de yayınlanmıştı.  Altaylı "Özden Paşa bu davada ne sanık, ne de tanık. Oysa onun yazdıklarından yola çıkıyorlar?" dedi.

DOĞU SİLAHÇIOĞLU DA SIRADA

Altaylı bir gazeteci olarak etrafta duydukları "dedikodu"ları da şöyle açıkladı. "Doğu Silahçıoğlu Paşa'nın da gözaltına alınması bekleniyor. Hatta söylenen odur ki bu işi Hüseyin Kıvrıkoğlu'na kadar götürecekler..."

SİLAHÇIOĞLU KİMDİR?

Star Gazetesi yazarı Şamil Tayyar daha önce Ergenekon'un 2 numarasını 'D.S’ rumuzlu emekli bir paşa olarak açıklamışıtı. Herkes bu ismin Doğu Silahçıoğlu olduğunu söylemişti.