BIST 10.308
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.403,62
HABER /  SPOR

Semihi sinir eden reklam

Semih bu reklama fena taktı. O her ne kadar "ben nöbetçi golcü değilim" dese de saat başı TV'de dönen bir reklamı var.

Abone ol

İNTERNETHABER

Euro 2008'in unutulmayacak gollerinden birine imza atan Semih, bugünlerde biraz dertli. Her ne kadar sürekli, "Ben nöbetçi golcü değilim" dese de TV'lerde dönen bir reklam öyle demiyor..!

Milli takımın, Euro 2008 serüveninin; uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir son dakika golüne imza atan Semih, bugünlerde TV'lerde dönen bir reklamdan dolayı bir hayli canı sıkkın. Semih, Fenerbahçe Gazetesi'ne verdiği röportajda, "Bana, 'nöbetçi golcü, ilk 11'e girdiği zaman bir şey yapamıyor' diyorlardı. Ben bu sene ilk 11 oynadığım 14 maçta 11 gol attım ve gol krallığında birinci sıradayım. Nöbetçi değil, gerçek golcüyüm" demişti.
 
Reklam öyle demiyor!
Semih, her ne kadar böyle söylese de TV'lerde gün boyu dönen reklamlar pekte öyle söylemiyor. Euro 2008 elemeleri için hazırlanan reklamda, Coco-Cola gösterdiği başarıdan dolayı Milli takımın futbolcularına, teşekkür ederken, Semih için yine nöbetçi golcü benzetmesi yapıyor. Semih bu reklam döndükçe, üzerindeki "nöbetçi golcü" benzetmesini de üzerinde atamayacak gibi görünüyor.