BIST 9.684
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.428,32
HABER /  GÜNCEL

Sinirli kadın adamı 300 metre sürükledi

İngiltere'nin Liverpool kentinde bir sürücü yolda yürüyen bir yayaya çarptıktan sonra kaputun üzerine düşen adamı yaklaşık 300 metre sürükledi.

Abone ol

Olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, mahkemeye çıkarılan sürücü her şeyin o gün bozuk olan hormonlarından kaynaklandığını söyledi.

hurriyet.com.tr'nin Daily Mail'den alıntıladığı habere göre, 37 yaşındaki Suzanne Gilchrist, Liverpool'a bağlı Falkirk kasabasında bir süpermarkette hırsızlık yaptığı iddiasıyla market güvenliği tarafından durdurulmak istendi.

Bunun üzerine otomobiline binerek kapıları kilitleyen kadın hızla gaza basarak kaçmaya başladı. Ancak birkaç yüz metre sonra kalabalık sokakta yürüyen 22 yaşındaki Stuart Morris adlı gence çarptı.

Otomobilin kaputunun üstüne düşen genci yaklaşık 300 metre sürükleyen kadın ancak bir kaldırıma çarptıktan sonra durdu. Çıkarıldığı mahkemede kendini savunan kadın, olay günü hamile olduğunu düşündüğü için hormonlarının dengesiz çalıştığını iddia etti. Dört buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.