BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,70
ALTIN 2.396,14
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sincan Belediyesi şampiyonluğa uzandı

Sincan Belediyesi Spor Kulübü Badmintoncuları, Elmadağ'da yapılan 15 Yaş Altı Türkiye Gençler Badminton Turnuvası'na adını altın harflerle yazdırdı.

Abone ol

Sincan Belediyesi Spor Kulübü Badmintoncuları, 21-23 Mayıs 2010 tarihleri arasında Elmadağ'da yapılan 15 Yaş Altı Türkiye Gençler Badminton Turnuvası'na adını altın harflerle yazdırdı.

Türkiye'den 300 sporcunun, Sincan Belediye Spor Kulübünden 32 sporcunun katıldığı turnuvada Sincan'ın genç badmintoncularından Büşra Benk Tek Bayanlar kategorisinde Türkiye birincisi, Çift Bayanlar Kategorisinde de Büşra Benk- Buket Koca çifti Türkiye ikincisi olurken, Sincan Belediye Spor Kulübü de kulüp sıralamasında Türkiye dördüncüsü oldu.

Yoğun bir genç nüfusa sahip olan Sincan'da, gizli kalmış olan bu potansiyel, Sincan Belediyesi'nin spora ve sporcuya verdiği destek ile gün yüzüne çıkıyor. Kendilerine verdiği destek ve fırsattan dolayı Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya teşekkürlerini sunan genç sporcular da başarılarıyla bu güveni boşa çıkarmıyor.

Sincan Belediye Spor Kulübü Badminton Antrenörü İmran Doğan, iddialı olduklarını ve daha bir çok şampiyonaya adlarının yazılacağını ifade etti. Doğan, kendilerine desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Kulüp Başkanı Ferhat Öksüz ve ekibine teşekkür etti.

Rakiplerini ezici bir üstünlükle yenen Sincan'ın başarılı sporcuları, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Balkan Şampiyonasında ülkemizi ve Sincan'ı en güzel şekilde temsil etmeye hazırlanıyor.