BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.434,30
HABER /  MAGAZİN

Sezen'den şarkıyla özür diledi

Yıldız Tilbe, Sezen Aksu'yu üzen itirafının ardından ünlü sanatçıdan şarkıyla özür diledi İşte o şarkının sözleri...

Abone ol

Yıldız Tilbe; Uzay Heparı itiraflarıyla üzdüğü Sezen Aksu'ya, yazdığı yeni şarkıyla zeytin dalı uzattı: Ben dünkü çocuğum, sense büyüksün!

UZAY HEPARI YÜZÜNDEN
Sezen Aksu-Yıldız Tilbe cephesinde sürpriz gelişme! Tilbe, "Sezen'in eski sevgilisi Uzay Heparı ile birlikte oldum. İtiraf edince Sezen bana 'Güle güle!' dedi" sözleriyle olay yaratmıştı. Tilbe'ye yanıt; Aksu yerine, yakın dostu Emel Müftüoğlu'ndan gelmişti: "Belli yaşa gelmiş insanlar olarak, daha iffetli bir şekilde yaşamalıyız!"

DIŞARI ÇIK EV SAHİBİ!
Müftüoğlu'na "Köpekler havladığında ev sahibi dışarı çıkmalıdır. Eğer dışarı çıkmıyorsa ya saklanıyordur, ya da..." diye seslenen Tilbe, geri adım attı. Sanatçı, kaleme aldığı yeni bestesinde Aksu'ya seslendi; kendinden 'dünkü çocuk', Aksu'dan ise 'büyük' diye söz etti.

İŞTE O ŞARKI
Ben daha dünkü çocuğum/ Aldanırım aşka/ Özlediğim güneş gölgesi/ Sen bugünün büyüğüsün/ Dik bakışın başka/ Denizlerin mavisisin/ Gözümde kalan aşkın olsun/ İçimde yanan hasret olsun/ Söylenmemiş aşklara armağan bu şarkım/ Benden büyük aramızdaki yaş farkı/ Ne sana yar oldum ne de bana yar olamadın/ Yakınlığın çok uzaklarda mı?