BIST 10.172
DOLAR 32,21
EURO 35,12
ALTIN 2.470,28
HABER /  GÜNCEL

Sevgililerin engel intiharı

Ailelerinin evlenmesine izin vermediği bildirilen bir çift silahla intihar etti.

Abone ol Ailelerinin evlenmesine izin vermediği bildirilen bir çift silahla intihar etti. Çiftin yaklaşık bir ay önce intihar ettiği sanılıyor.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Keçiören Çiğdemtepe'de oturan vatandaşlar polisi arayarak yeni taşınan bir çiftin evinden gelen kokulardan şüphelendiklerini bildirdiler. Eve gelen polisler kapıyı açtıktan sonra çürümeye yüz tutmuş iki cesetle karşılaştılar.

Yapılan araştırmalar sonucu cesedin Selahattin S. (28) ve Gülay B.'ye (37) ait olduğu belirlendi. Cesetlerin yanında tabanca bulunurken, bu kişilerin olaydan önce bir mektup bıraktıkları belirlendi. Çift mektupta, ailelerinin evlenmelerini istemediklerini, bu yüzden intihar etmeye karar verdiklerini ifade ederek, ''Lütfen, bizi yaralı bulursanız hastaneye götürmeyin'' diye not ilave ettikleri kaydedildi. Ailelerinden özür dileyen çift mektupta, aynı mezara gömülmek istediklerini bildirdiler.

Olayın yaklaşık 1-1.5 ay önce gerçekleştiğinin sanıldığını belirten yetkililer, Gülay B.'nin başkasıyla evli olduğu ancak eşinden ayrı yaşadığını belirttiler.

Çiftin yaklaşık iki ay önce Kars'tan gelerek evi tuttukları kaydedildi. Bu arada Gülay B.'nin eşinin polise ''kayıp'' başvurusu yaptığı da ifade edildi.

Savcılık cesetleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderdi.