BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Seri katili yakalatan genç kız!

İzmir'in seri katilini bir tesadüf yakalattı. İlginç bir bilgi polise ulaştı. Polis bilgiyi dikkatlice takip etti ve katile ulaştı.

Abone ol

İzmir'de 3 kişiyi öldüren katil zanlısıyla ilgili tüyler ürperten ayrıntılar bir bir ortaya çıkıyor. Kente korku salan seri katilin bankacı Esra Yaşar'ı öldürmeden önce başka bir genç kızın peşine düştüğü, genç kızın markete sığındığı ortaya çıktı. Kız 'ilk kurban ben olacaktım' deyince polis alarma geçti

Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz'ın oluşturduğu 350 kişilik uzman ekip ancak Amerikan dizilerinde izlenebilecek cinayetleri, yine film gibi bir operasyonla aydınlattı. Polis ilk iki cinayetin işlendiği Balçova'yı mercek altına aldı.

SERİ KATİLİN İLK İFADESİ İÇİN TIKLAYINIZ

GENÇ KIZ MARKETE SIĞINMIŞ

28 bin kişinin yaşadığı Balçova Korutürk Mahallesi Muhtarı Ekrem Esenlik'den mahallede oturan 20-35 yaş arasındaki tüm erkeklerin listesi alındı. İkinci cinayette net olmasa da bir eczanenin güvenlik kamerasından şüphelinin eşkalinin alınması üzerine bölgedeki tüm esnaf ve işyerlerini dolaşan polis bilgi topladı.

Bu arada ilginç bir gerçek de ortaya çıktı. Seri katilin cumartesi geceyarısı bankacı Esra Yaşar'ın öldürmeden bir gece önce de bir genç kızı aynı bölgede takip ettiği, genç kızın bir marekete sığındığı belirlendi.

'İLK KURBAN BEN OLACAKTIM'

İkinci cinayetten sonra genç kızın bu olayı çevresine anlatması, “İlk kurbanı ben olacaktım” demesiyle, bilginin polise ulaşması üzerine, ekipler sözkonusu marketi buldu. Polis, genç kızı market önüne kadar takip eden şüphelinin kamera görüntülerini de elde etti.