BIST 10.173
DOLAR 32,30
EURO 34,99
ALTIN 2.450,66
HABER /  SPOR

Sergen başkanı hastanelik etti

Etimesgut Şekerspor'daki önlenemeyen kötü gidiş başkanı yatağa düşürdü

Abone ol

Lig B 1. Grup takımlarından Etimesgut Şekerspor'daki önlenemeyen kötü gidiş ve yaşanan şok gelişmeler nedeniyle sağlığı bozulan kulüp başkanı Hızır Demir, acil servise kaldırıldı.

Sezona Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım, Evren Turhan ve Tamer Tuna gibi yıldız futbolcuları kadrosuna katarak başlayan ve Fortis Türkiye Kupası'nda önüne büyük hedefler koyan Etimesgut Şekerspor'da, önce takımın kupadan sürpriz bir şekilde elenmesi, ardından ligde art arda gelen puan kayıpları, son olarak da yıldız futbolcuların kadrodışı bırakılması ve satış listesine konması kulüp başkanı Hızır Demir'in sağlık durumunu olumsuz etkiledi.

Yıldız futbolcuların durumuyla ilgili dün yaşanan gelişmelerin ardından tansiyonu yükselen Demir'in sağlık durumu kontrol altına alınamayınca, bugün acil olarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Tetkikleri yapılan ve hastanede müşahede altına alınan yeşil-beyazlı kulüp başkanının, doktorların vereceği karar doğrultusunda 3 ya da 4 gün daha hastanede kalabileceği belirtildi.