BIST 9.072
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.325,68
HABER /  GÜNCEL

Seren Serengil ne dedi Gülben Ergen cezaevine düşürdü

Seren Serengil Gülben Ergen yüzünden cezaevine girdi. Seren Serengil'in cezaevindeki hapis süresi 3 gün olarak belirlendi. Seren Serengil'in hapis yatacağı cezaevi de Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu oldu. Seren Serengil Gülben Ergen yüzünden cezaevine düşerken hapis koşulları için Deniz Seki'yi aramış.

Abone ol

Seren Serengil ve Gülben Ergen kavgası dallandı budaklandı, Seren Serengil'in hapse gireceği noktaya kadar geldi. Peki Seren Serengil ve Gülben Ergen arasındaki kavganın temelinde ne var, olaylar nasıl başladı? 

Seren Serengil Gülben Ergen'e ne dedi de cezaevine girdi sorusunun yanıtıyla başlayalım. Gülben Ergen’in avukatı müvekkiline hakaret ettiği iddiasıyla Seren Serengil hakkında tedbir kararı verilmesini talep emişti. İstanbul 10. Aile Mahkemesi, 17 Ekim 2017 tarihinde, Seren Serengil'in tedbiren 6 ay süreyle Gülben Ergen’e 30 metreden fazla yaklaşmama, hakaret etmeme, şiddet uygulamama tedbir kararı verdi. Gülben Ergen,  tedbir kararını rağmen kendisine omuz attığı, tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle Seren Serengil hakkında suç duyurusunda bulundu.

İlk başvurusu reddedilen Gülben Ergen, kararı bir üst mahkeme olan İstanbul 11.Aile Mahkemesi’ne taşıdı. Her iki tarafın da avukatlarının katıldığı mahkemenin sonucunda Seren Serengil için 3 günlük zorlama hapsi kararı çıktı. Seren Serengil'in cezasını Bakırköy Kadın Kapalı cezaevinde yatmasına karar verildi. Seren Serengil cuma günü cezaevinden çıkmış olacak. Seren Serengil mahkemenin tedbir kararını bir kez daha ihlal etmesi durumunda, 30 gün tazyik (zorlama) hapsi alacak.  

Seren Serengil, Duymayan Kalmasın'daki son programında şunları söyledi; -Annem çok üzülüyor. Cuma günü hapishaneye girecektim ama onu düşünerek bugüne aldım. Onun yıpranmasını istemiyorum. Programımı da düşündüm, ekmek yiyenler var burada. İlk önce annemi düşünmek zorundaydım. Üç gün, gidip çıkıp geleceğim yani...Herkesten destek mesajı aldım. Herkese teşekkür ediyorum.

GECE HİÇ UYUYAMAMIŞ: -Biraz tedirginim ama korkum yok. Ben kimseye iftira atmadım, bu cezayı haketmiyorum. Kabahatim olsa üç yıl da yatarım. Doğruların arkasındayım. Söylediklerimin arkasındayım. Bu kadar gazete ve magazin programları bahsederken neden ben özellik hapise gönderiliyorum.  Dün gece uyuyamadım. Ne zaman haksızlığa uğradıysam o haksızlık bana iyilik yaptığım insanlardan geldi.

DENİZ SEKİ'DEN CEZAEVİ BİLGİSİ : Hapishanede neye ihtiyacım olacağını Deniz Seki'den öğrendim. "Bu konuyu herkes konuştu ama kabak Seren'in başına patladı!" söylemi doğru değil. Çünkü bir tek benim cezaevine gönderilmem istendi. O yüzden ben gidiyorum. O bana iftira atsaydı, ben de onun için aynı kararı aldırırdım ama ben iftira atmadım.

SEREN SERENGİL'İN YERİNE KİM GELECEK? : Seren Serengil bugün cezaevine girecek. Serengil'in hapis yatacağı cezaevi Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu oldu. 3 gün hapis cezası verilen Seren Serengil, cuma günü çıkacak. Seren Serengil'in yokluğunda programı yakın dostu Demet Akalın sunacak.

Seren Serengil kim Sabahattin Ali kim? 'Aldırma Gönül'müş!

Seren Serengil'in annesi Nevin Teoman kimdir İtalyan asıllı sosyetik güzel