BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,73
ALTIN 2.441,17
HABER /  MAGAZİN

Seren Serengil'in annesi Nevin Teoman kimdir İtalyan asıllı sosyetik güzel

Seren Serengil'in üç gün zorlama hapsine karar verilmesinin ardından annesi Nevin Teoman, Duymayan Kalmasın yayınına bağlanarak kızına destek verdi. Peki Serengil'in annesi Nevin Teoman kimdir, aslen nereli? Nevin Teoman'a dair merak edilen her şey İnternethaber'de...

Abone ol

Seren Serengil’in yorumcu olduğu ‘Duymayan Kalmasın’ programında Gülben Ergen aleyhine konuşması mahkeme tarafından yasaklanmıştı. Fakat Serengil karara uymayarak programda ve sosyal medya hesabında Gülben Ergen hakkında konuşmaya devam etti. Gülben Ergen’in  tekrar başvurusu üzerine mahkeme, Seren Serengil’in 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi.

Seren Serengil, bugün cezaevine gitmeden önce son yayınını gerçekleştirdi. Program esnasında Serengil'in annesi Nevin Teoman da yayına bağlanarak şunları söyledi:

"Seren beni hiç mahçup etmedi. Sen sırtından vuruldun. Doğrularınla gidiyorsun. Çok büyük bir vefasızlık var."

Peki Seren Serengil'in annesi Nevin Teoman kimdir? Gelin hep birlikte bir göz atalım...

NEVİN TEOMAN KİMDİR? Nevin Teoman, Türk sinemasının en önemli isimleri arasında yer alan, 11 Ocak 1999 tarihinde kaybettiğimiz Öztürk Serengil'in üçüncü eşidir. 

İlk evliliğini Mevhibe Hanım ile yapan Öztürk Serengil, başka bir eşinden ise üç gün içinde boşanmıştır. Ardından İtalyan asıllı sosyetik bir isim olan Nevin Teoman ile evlenmiş, bu evlilikten Seren Serengil dünyaya gelmiştir.  Fakat bu evlilikte uzun sürmeyerek boşanmayla sonuçlanmıştır. 

Seren Serengil, anılarını yazdığı "Nefret" adlı kitabının ön sözünde anne ve babasına sitem ederek şu sözleri yazmıştı;

"Biriniz koşa koşa evi terk etti. Diğeriniz de tek başına bana bakmanın her defasında ne kadar büyük bir fedakarlık olduğunu kafama kakarak beni büyüttü. 'Git babana şunu söyle', 'Git annene bunu söyle' mesajlarının postacısı olarak geçti çocukluğum. Sevgisiz, mutsuz bir çocukluğum oldu. Evimde sırf kalabalık olsun diye aldığım hizmetçilerden bile ayrılırken onların ardından gözyaşı döktüm. Kız arkadaşım evine gitmesin, yalnız kalmayayım diye ona her türlü imkanlarımı seferber ettim. Beni bir damla sevene, deniz derya oldum. Sevmek ve sevilebilmek için hep ertelendim. Büyümemi, başarılarımı hayatımı hep mutlu bir aile kurma sevdasına, kuru mutluluklar için erteledim. Bütün bunlar için ben sizden değil, bana düşenden nefret ediyorum. Sizi hala çok seviyor ve hala çok özlüyorum."

(Öztürk Serengil, Seren Serengil, Nevin Teoman)