BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,32
HABER /  MAGAZİN

Seren Serengil Gülben Ergen için cezaevine düştü işte vedası

Seren Serengil cezaevine giriyor. Önce Seren Serengil neden cezaevine girdi kaç gün hapis yatacak sorularının yanıtı ile başlayalım. Seren Serengil, Gülben Ergen'e hakaret suçundan cezaevine girdi. Seren Serengil 3 gün hapis yatacak. Seren Serengil Duymayan Kalmasın canlı yayınında ağlamaklı bir şekilde veda etti;

Abone ol

Seren Serengil ve Gülben Ergen kavgası dallandı budaklandı, Seren Serengil'in hapse gireceği noktaya kadar geldi. Peki Seren Serengil ve Gülben Ergen arasındaki kavganın temelinde ne var, olaylar nasıl başladı? Önce Seren Serengil'in bugün son yayındaki sözlerini verelim. Seren Serengil Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda cezasını çekmeye gitmeden önce Duymayan Kalmasın canlı yayınında konuştu. Elbette son programdaki konu da Seren Serengil'in cezaevine girişi oldu.

Seren Serengil 3 gün cezaevinde kalacak. Serengil'in cezaevine girmesinin sebebi ise Gülben Ergen hakkındaki mahkemenin verdiği 'konuşmama' kararına uymaması. Seren Serengil, Duymayan Kalmasın'daki son programında şunları söyledi;

-Annem çok üzülüyor. Cuma günü hapishaneye girecektim ama onu düşünerek bugüne aldım. Onun yıpranmasını istemiyorum. Programımı da düşündüm, ekmek yiyenler var burada. İlk önce annemi düşünmek zorundaydım. Üç gün, gidip çıkıp geleceğim yani...Herkesten destek mesajı aldım. Herkese teşekkür ediyorum.

GECE HİÇ UYUYAMAMIŞ: -Biraz tedirginim ama korkum yok. Ben kimseye iftira atmadım, bu cezayı haketmiyorum. Kabahatim olsa üç yıl da yatarım. Doğruların arkasındayım. Söylediklerimin arkasındayım. Bu kadar gazete ve magazin programları bahsederken neden ben özellik hapise gönderiliyorum.  Dün gece uyuyamadım. Ne zaman haksızlığa uğradıysam o haksızlık bana iyilik yaptığım insanlardan geldi.

seren serengil duymayan kalmasın veda cezaevine neden girdi

DENİZ SEKİ'DEN CEZAEVİ BİLGİSİ : Hapishanede neye ihtiyacım olacağını Deniz Seki'den öğrendim. "Bu konuyu herkes konuştu ama kabak Seren'in başına patladı!" söylemi doğru değil. Çünkü bir tek benim cezaevine gönderilmem istendi. O yüzden ben gidiyorum. O bana iftira atsaydı, ben de onun için aynı kararı aldırırdım ama ben iftira atmadım.

SEVGİLİSİ ARAMADI : Seren Serengil ayrıca eski sevgilisi Özay Bakır'ın kendisini aramadığını söyledi.

SEREN SERENGİL'İN ANNESİ ARADI : Seren Serengil'in annesi telefonla programa bağlandı ve şunları söyledi: Seren beni hiç mahçup etmedi. Sen sırtından vuruldun. Doğrularınla gidiyorsun. Çok büyük bir vefasızlık var.

SEREN SERENGİL'İN YERİNE KİM GELECEK? : Seren Serengil bugün cezaevine girecek. Serengil'in hapis yatacağı cezaevi Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu oldu. 3 gün hapis cezası verilen Seren Serengil, cuma günü çıkacak. Seren Serengil'in yokluğunda programı yakın dostu Demet Akalın sunacak.

Seren Serengil kim Sabahattin Ali kim? 'Aldırma Gönül'müş!