BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Serdar Ortaç, kumarda 459 bin dolar kaybetmiş!

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in açıkladığı "Kumar" listesinde adı geçen ünlülerden şarkıcı Serdar Ortaç iddiaları kabul etmişti.

Abone ol

İddialara göre Girne'nin müdavimlerinden olan Ortaç'ın en çok sevdiği ve oynadığı oyun ise rulet. Serdar Ortaç en çok parayı rulet masasında kaybetti. Uğurlu sayılarının ise 17 ve 33 olduğu öğrenildi.

Öte yandan Ortaç'ın rulet oynarken masayı kapattırdığı ve tek başına oynamayı tercih ettiği bilgisine de yer verildi. Serdar Ortaç'ın başkalarıyla oynamanın kendisine uğursuzluk getireceğini düşünerek tek başına oynadığı belirtildi.

En son pandemi döneminde oynadığını söylemişti
Ortaç, geçmişteki kumar bağımlılığı hakkında, "Allah benim belamı versin' zamanında çok oynadım çok pişmanım ama geçmişi değiştiremiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Serdar Ortaç, "Gitti giden para. Artık kumar oynamıyorum. En son pandemi öncesinde oynadım. En büyük zararlar o zaman. Bahis siteleriyle de yaptım. Allah belamı verdi. Çocuğum olsa kumardan uzak dur derdim" şeklinde konuştu.

Kaybettiği para miktarı ortaya çıktı
Ortaç, daha önce yaptığı açıklamalarda kumar oynadığını itiraf etmişti. En büyük pişmanlığının kumar oynamak olduğunu dile getiren Ortaç, "Bir daha dünyaya gelsem, asla kumar oynamam." ifadelerini kullanmıştı.

Sedat Peker'in yayınlattığı listelerde birçok siyasi, bürokrat, hükümete yakın iş adamlarının ailelerinin yanı sıra sanat camiasından isimlerin de yer aldığı görülmüştü.

Listede dikkat çeken isimlerden biri ise Serdar Ortaç oldu.

İddiaya göre Serdar Ortaç, kumarda tam 459 bin 670 dolar kaybetti.