BIST 10.259
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.399,44
HABER /  POLİTİKA

Şener için açlık grevi

Sivas'ta, AK Parti Gençlik Kolları üyesi bir grup Devlet Bakanı Şener'in aday olmaması üzerine açlık grevi başlattı

Abone ol

Sivas'ta, AK Parti Gençlik Kolları üyesi bir grup, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'in, milletvekili adayı olmama kararı üzerine ''açlık grevine'' başladı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtı önünde toplanan AK Parti Sivas Gençlik Kolları üyesi grup adına açıklama yapan Gençlik Kolları İl Başkanı Adem Kuru,  ''Bugün sayın Başbakan Yardımcımız aday olmayacağını açıkladı. Bizler buna çok üzüldük, çok etkilendik. Sayın Başbakan Yardımcımızı gençlik kolları teşkilatı olarak asla bırakmıyoruz. İnşallah bu konuda istişarelerini tamamladığı zaman, bizleri de gençleri de hemşehrilerini de üzmeyecek, AK Parti'nin Sivas milletvekili adayı olacaktır.''

Kuru, bu süreçte gençlik kolları olarak açlık grevlerini sürdüreceklerini kaydetti. Açıklamanın ardından grup alkışlarla, ''Ölsek de bu yoldan dönmeyeceğiz'' şeklinde tempo tuttu.

''Sayın Bakanım. Hani beraber yürüyecektik biz bu yollarda'' yazılı pankart da açan grup, daha sonra polisin uyarısıyla eylemlerine Cıbıllar Parkı'nda devam etti.