BIST 10.165
DOLAR 32,27
EURO 34,98
ALTIN 2.458,45
HABER /  SPOR

Şenden müthiş duyumlar

Ali Şen Aziz Yıldırım'ın geri döneceğinden emin. Hatta Yıldırım'ın bitirdiği yıldız futbolcu ismini bile verdi.

Abone ol

Ali Şen"den müjde gibi açıklama: Duyumlarıma göre Başkan Campbell"ı bitirmiş. Takımın başında Capello"yu görürseniz de şaşırmayın

"Hepsi onun eseri"
Yaklaşık bir ay önce görevi bırakacağı açıklamasıyla Türkiye"yi şaşkına çeviren Aziz Yıldırım"a geri dönmesi için verilen destekler artarak sürüyor. Daha önce başbaşa görüştüğü ve "tam destek" verdiği Aziz Yıldırım hakkında olumlu düşüncelerini dile getirmeyi sürdüren eski başkanlardan Ali Şen, “Kimse merak etmesin, başkan kimi istiyorsa onu getirir. Alex de Souza, Nicolas Anelka, Ariel Ortega, Stephan Appiah gibi yıldızlar hayal bile edilemezken, hepsi Sarı-Lacivertli formayı giymiştir. Bu da, Aziz Yıldırım"ın eseridir” dedi.

"Herkes destek olsun"
Başkanın 100. yılda da kulübün başında olacağına inancını koruduğunu belirten Şen, şu görüşlere yer verdi: “O herkesi alır. Bu teknik adam veya futbolcu olabilir, hiç farketmez. Benim gönlüm Parreira"dan yana... Ancak yarın Capello"yu Fenerbahçe"nin başında görürseniz, buna kimse şaşırmasın. Başkan bugüne kadar hep büyük işler başardı ve haklı olarak çok sevildi. Campbell olayının da bittiği duyumlarını alıyorum. Herkes kendisine destek olmalı. Ali Koç gibi isimler de onun yönetiminde mutlaka yer almalıdır.”