BIST 10.159
DOLAR 32,15
EURO 35,10
ALTIN 2.475,33
HABER /  MAGAZİN

Tarkandan devlete sitem

Tarkan, "Türkleri ve Rumları konserimde buluşturdum" diyerek devlete sitem etti.

Abone ol

Tarkan, "Türkleri ve Rumları konserimde buluşturdum" diyerek devlete sitem etti: Başarılarımız ortada, bir teşekkür plaketini bile çok gördüler.

Pop müziğin starı Tarkan, devlete sitem ediyor. Son Kıbrıs konserinde Türkler ve Rumlar'ı aynı konserinde buluşturmayı başaran, Sofya konserine 10 bine yakın müzik ziyafeti çeken Tarkan kendisine bir plaket bile vermeyen Kültür Bakanlığı'na sitem ediyor. İngilizce albümü Come Closer yurtdışında fazla ilgi görmese de Tarkan, şu an dünya üzerinde en çok tanınan Türk şarkıcı. En son Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da verdiği konserle de bunu kanıtladı. Konserine gelen 10 bine yakın Bulgar, sanatçıya Michael Jackson gibi ilgi gösterdi. Sofya'dan önce de KKTC'de konser veren sanatçı, binlerce Rum ve Türk'ü konserinde buluşturmayı başardı. Tarkan tüm bunlara rağmen devletten bir teşekkür plaketi bile alamamaktan şikayetçi. Şikayetini "Bana hayatta bir plaket verip teşekkür etmezler, başarılarımız ortada, devletlerin yapamadığını yaptım, Türkler ve Rumlar'ı aynı konserde buluşturdum, buna rağmen bir teşekkür bile etmediler. Onlar hazıra konmayı bile biliyorlar" diyerek dile getiren sanatçı "Ama bir gün gelecek iş işten geçmiş olacak, arayıp bulamayacaklar" diye ülkeyi terketme mesajı verdi.

FESTİVAL ORGANİZE ETTİ
Karadeniz Ereğlisi'ndeki festivali bu yıl Tarkan organize etti. 7-9 Temmuz tarihlerindeki festival için yine dostu olan sanatçıları tercih etti. Sibel Can, Ebru Gündeş, Serdar Ortaç'ın yanı sıra birlikte düet yaptığı Kibariye de kadroda yer alıyor. Hadise de Tarkan'ın festivalinde şarkı söyleyecek.

Sabah
ZAFER AKBAŞ / İMAGAZİN