BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,75
ALTIN 2.439,48
HABER /  DÜNYA

Sen Gandi Kemal'sin Sisi'lik yapmana gerek yok!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Irak ziyaretini canlı yayında yorumlayan Salih Tuna "Sen “Gandi Kemal'sin “Sisi Kemal”lik yapmana ne gerek var." dedi.

Abone ol

GAZETECİLER.COM
A Haber’de Özge Özsağman’ın moderatörlüğünü üstlendiği usta gazeteciler Avni Özgürel, Salih Tuna, Hikmet Gök’ün katılımcı olduğu Pazartesi Sendromu’nda Suriye'de yaşanan kimyasal katliam ve olası askeri müdahale ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Irak ziyareti ele alındı.

SEN ‘GANDİ KEMAL’SİN, ‘SİSİ KEMAL’LİK YAPMAYA NE GEREK VAR

CHP’yi sahici muhalefet yapamadığını dile getiren Salih Tuna, Kemal Kılıçdaroğlu’nun, başbakan’ın bir televizyon programında gözyaşlarını tutamaması karşısında verdiği tepkiyi de eleştirerek “Sen “Gandi Kemal” diye Türk siyasetinde kendini ortaya koymaya çalışan bir insansın “Sisi Kemal”lik yapmana ne gerek var.” dedi.

HÜKÜMETİN BAŞI HÜKÜMETE MUHALEFET EDER Mİ?

“Cumhuriyet Halk Partisi önemli bir partidir ve Türkiye’nin en önemli sıkıntılarından biri de muhalefetsizliktir. Tuhaf bir metafor olarak söyleyebilirim ki; sayın başbakan bile hükümete yer yer Kılıçdaroğlu’ndan daha sağlıklı bir şekilde muhalefet ediyor. Hükümetin başı hükümete muhalefet eder mi? Bu kadar bile sahici muhalefet yapmayan bir partiden bahsediyoruz.  Sayın başbakan bir televizyon programında herkesin yüreğini dağlayan Esma’nın babasına mektubu karşısında gözyaşlarını tutamadı. İnsanların ağlama ve gülme düğmeleri yoktur. Bir lider ağlar mı? diyor. Bu nedir? Sen “Gandi Kemal” diye Türk siyasetinde kendini ortaya koymaya çalışan bir insansın “Sisi Kemal”lik yapmana ne gerek var.”