BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.427,27
HABER /  DÜNYA

Araba fiyatına papağan

Gaziantep’te, fiyatları yaklaşık olarak 3 bin liradan başlayan Macaw türü papağanların iki tanesinin bir araba fiyatı olduğu ve vatandaşlar ...

Abone ol

Gaziantep’te, fiyatları yaklaşık olarak 3 bin liradan başlayan Macaw türü papağanların iki tanesinin bir araba fiyatı olduğu ve vatandaşlar tarafından ilgi gördüğü bildirildi.
Tropikal Amerika bölgesinde yaşayan ve genelde boyları 85 santim olan Macaw türü papağanlar büyük gagaları ile görenlerin ilgisini çekiyor. Ortalama olarak 80 yıl yaşayan papağanlar, fiyatları ile dikkat çekiyor. Ellerin de iki tane Macaw türü papağan bulunduğunu belirten Deniz Akvaryum sahibi Metin Şenkurt, fiyatları yaklaşık olarak 3 bin liradan başlayan Macaw türü papağanların iki tanesinin bir araba fiyatı olduğu belirtti.
Deniz Akvaryum Sahibi Şenkurt, Papağanları ilgi çekmek için getirdiklerini belirterek, “Macaw türü papağanlar dükkanımıza gelen müşteriler tarafından ilgi görüyor. Boyutları oldukça büyük olan papağanlar daha çok renkli yönleri ile dikkat çekiyor. Şuanda elimizde bulunan papağanları satmayı düşünmüyoruz. Biraz müşteri sayımızda artış olsun diye papağanları getirdik. Dükkanımızda zaten bir çok kuş çeşidi bulunuyor ama bu papağanlar daha ilgi görüyor” dedi.
(İHA)