BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.431,41
HABER /  GÜNCEL

Semih yönetime rest çekti...

Semih: Daum seneye kalırsa gideceğim. Umarım şampiyonluk golünü ben atarım ve ...

Abone ol

Vatan Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe'nin 'nöbetçi golü' şöyle konuştu:

“Daum beni çok üzdü. Formayı ben hakederken başka bir arkadaşıma verdi. Moralimi bozmak için bir sağda bir solda oynattı.”

“Daum seneye kalırsa gideceğim. Umarım şampiyonluk golünü ben atarım ve bu camiada bir anım daha olur.”

Direkt gelen teklif yok ama G.Saray benimle ilgileniyormuş. F.Bahçe benim her şeyim ama profesyonelim.”

Futbolda dünün önemi yok aslında. Bunun da en büyük örneği F.Bahçeli Semih Şentürk.. Son yıllarda yedek beklemesine rağmen sonradan girip attığı gollerle takımını sırtlayan milli yıldız, özgeçmişi ne kadar ’golle’ dolu olursa olsun bir türlü 11 formasını sırtına geçiremiyor.

Ve o Semih artık patlama noktasının çok ötesinde. Yönetimin birkaç ay önce kendisinden habersiz bir biçimde, sezon sonunda bitecek sözleşmesini tek taraflı uzatmasına tepki gösterip, daha sonra başvurduğu TFF’den de lehine karar çıkartarak elini güçlendiren Şentürk, kalması konusunda yönetime tek şart sundu: Christoph Daum. Şu an hâlâ teknik direktörlüğünü yapan Alman hocayla ilgili içini VATAN’a döken 28 yaşındaki yıldızın görüşleri şöyle:

“Sezon sonunda net kararımı vereceğim. Ancak şu kesin ki, şartlar ne olursa olsun, klasik bir laf ama Daum kalırsa ben yokum. Bu sezon takımın şampiyon olmasını en çok isteyenlerden biriyim. Umarım takımı şampiyonluğa taşıyacak golü de ben atarım ve ömrüm boyunca unutmayacağım bir anım daha olur F.Bahçe’de.

Bu sezon birçok maçta beni izlemek için Avrupa’dan yetkililer geldi. Ancak ne hikmetse hep beni ısınırken izlediler. Herhalde Daum izleneceğimin bilgisini alıyordu, onun için oynatmıyordu. Palermo yetkilileri geldiğinde de beni oynatmadı. Isınırken izlenmemi istedi.

Daum beni çok üzdü. Formayı ben hakederken başka bir arkadaşıma verdi. Moralimi bozmak için bir sağda bir solda oynatmaya kalktı. Ben de doğal olarak oynamadım.

F.Bahçe benim evim, yuvam, her şeyim. Benim kararımdan çok yönetimizin vereceği karar önemli. Bana ’Güle güle’ de, ’Kal’ da diyebilirler. Ancak Daum şartım geçerli.

Bana gelmiş teklif yok ama G.Saray beni istiyormuş. Ben çok insan tanıyorum. F.Bahçe’ye küfür edip, ‘F.Bahçeliyim’ diyen. Ben gerçek F.Bahçeliyim ama profesyonel olmalıyım.”

Bu arada Semih’le görüştüğü söylenen Beşiktaş, dün bu haberleri resmi dille yalanladı.