BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.441,97
HABER /  GÜNCEL

Semih ve Zafer arasında ne oldu görüntüleri izleyen Acun...

Survivor Semihle Zafer arasında ne oldu video görüntülerinde ne var? Semih ve Zafer kavgasını izleyip Acun Ilıcalı kararını verecek. Bu akşam Zafer ya da Semih diskalifiye olabilir.

Abone ol

Semih ile Zafer arasındaki kavga Survivor adasını karıştırdı. Acun Iılıcalı bu akşam acil olarak ada konseyini topluyor. Semih Öztürk ve Zafer Mete diskalifiye olabilir. Peki Semih ve Zafer arasında ne oldu kavga nasıl bitti?

Survivor adasından gelen haberlere göre Semihle Zafer arasındaki olay diskalifiye olmalarına sebep olabilecek kadar büyük. İkilinin kavga ettikleri ve birbirlerine şiddet uyguladıklarını söyleniyor.

Semih Zafer arasındaki olayın görüntülerinin olduğu öğrenildi. Acun Ilıcalı olayın görüntülerini izleyip kararını bu akşam ada konseyinde açıklayacak.

SEMİH VE ZAFER KAVGASI İKİLİ ARASINDA NE OLDU?

Semih ile Zafer arasında büyük bir kavga çıktığı ve Acun Ilıcalı'nın deyimiyle istenmeyen bir sonuçla noktalandı.

-"Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı Semih ve Zafer arasında. Şu anda Semih ve Zafer burda değil.

SEMİH İLE ZAFER'İN VİDEO GÖRÜNTÜLERİ

-"Şu anda görüntüleri izleme şansımız olmadı. Malesef çok yorumda yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orda size açıklarız.

SEMİHLE ZAFER ARASINDAKİ GERİLİM BAŞKA BOYUTA GEÇTİ

-"Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Yarın akşam (bu akşam) acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şu andaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil'.

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR : Survivor Semih Öztürk'ü izleyici Ütopya yarışmasından hatırlıyor. Semih Öztürk o yarışmada da istenmeyen 'kötü' adam rolündeydi. Sevgilisi Kurretülayn ile olan mastürbasyon görüntüleri ile skandal yaratmıştı.
ZAFER METE KİMDİR :  Survivor adasının saf çocuğu olarak tanımlanan Zafer Mete kolayca tahrik edilebilen biri. Zafer Mete 1992 İstanbul doğumlu. Yeditepe Üniversitesi mezunu olan Zafer, Semih tarafından sürekli üzerine oynanan isimdi.