BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Survivor'da aşk iddiası Avatar Atakan ve Ezgi sevgili mi?

Survivor 2016 adasında yeni bir aşk mı var? Avatar Atakan ve Ezgi Avcı için dedikodu çarkları dönüyor. Atakan ve Ezgi sevgili mi oldu?

Abone ol

Survivor ünlüler adasında Atakan ve Ezgi hakkında dedikodular çıkmaya başladı. Atakan ile Ezgi'nin sahilde başbaşa olmaları ve Yattara ile diğerlerinden uzakta gezmelere 'gizli aşk' iddialarını gündeme getirdi.

Sosyal medyada Atakan ve Ezgi arasında ilk günden itibaren yakıştırmalar yapılıyordu. Survivor'ın son bölümlerinde ortaya çıktı ki bu yakıştırmalar adada da yapılıyor.

NAGİHAN KARADERE NE DEMEK İSTEDİ?

Survivor elemesinin olduğu gün önce Yattara ardından Nagihan Karadere imalarda bulundu. Yattara 'Ezgi ile aralarında başka bir şey var' derken Nagihan Karadere , Atakan kendi değil diyerek biraz daha dedikoduları açık etti.

TUĞBA ÖZAY DA İMA ETTİ

Ünlüler adasında Atakan ve Ezgi hakkındaki sevgili dedikodusu Tuğba Özay'ın imalarından da seziliyor. Ezgi Avcı da kendi gruplarına katılan Nagihan Karadere'yi sürekli 'bizim hakkınmızda neyi ima ediyorlar' diyerek sıkıştırmıştı.

EZGİ AVCI ATAKAN'IN DİZİNİN DİBİNDEN AYRILMIYOR

Survivor'ın son bölümünde Atakan ve Ezgi Avcı arasında sıkı fıkı ilişki izleyiciye de ayan beyan yansıdı. Ezgi Avcı elenmesin diye Atakan ağırlığını koyup Yattara ve Nagihan nezdinde girişimde bile bulundu. Bu görüşme sırasında Ezgi Avcı'nın Atakan'ın dizinin dibinde oturması ilginçti. Günün geri kalan kısmında da Atakan ve Ezgi sahil kenarında başbaşa uzanıp vakit geçirdiler. 

Atakan ve Ezgi bir dakika bile ayrılmıyorlar. Sahilde de uzun saatleri başbaşa geçiriyorlar. Güzellik yarışmasından tescilli olan Ezgi ile Atakan arasında bu da aşk iddialarını beraberinde getirdi

ATAKAN VE EZGİ MESAJLAŞIYOR MUYDU?

Atakan ve Ezgi arasındaki aşk iddiaları sosyal medyaya da yansımış durumda. Atakan'ın Survivor öncesinde Ezgi ile tanıştığı da öne sürülüyor. Ezgi'nin paylaştığı bu fotoğrafa Atakan'ın mesaj atmış olması da dedikoduları körüklüyor.