BIST 10.048
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.433,43
HABER /  GÜNCEL

Semih transfer iddiaları için ne dedi?

Semih, Galatasaray ile anlaştı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Önce babası yalanladı ardından Semih konuştu.

Abone ol

Sezonun büyük bölümünde formasından uzak kalan ve adı başta Beşiktaş ile G.Saray olmak üzere bir çok yerli ve yabancı kulüple anılan Semih, transferi hakkında ilk kez konuştu!

ABD'de devam eden Milli Takım kampında Lig TV muhabiri Tunç Elibol'a konuşan Semih, hangi takımdan teklif aldığını ve Fenerbahçe'deki kalma şansını açıkladı!

İşte Semih'in açıklamaları;

Benim Fenerbahçe ile en ufak bir sorunum yok ancak teknik direktör sorununun çözülmesini bekliyorum. Çünkü Daum, olduğu zaman benim, herhalde bu sezonki gibi geçer. Benim en büyük sıkıntım forma giyememek. Uzun süre forma giydiğim takımda yine forma giyemessem, yine sıkıntı olur. Ayrılırsam işte bu yüzden ayrılırım.

"KİMSEYLE BİR SORUNUM YOK"

Fenerbahçe ile iki yıl daha sözleşmem var. Hiçbir yöniticiyle en ufak bir sorunum yok. Eğer oynayamassam dediğim gibi o zaman ayrılmak isterim. Konu sadece bundan ibarettir.

GALATASARAY İLE KESİNLİKLE GÖRÜŞMEDİM

Sadece yurt dışından bir kulüple görüşmem oldu. Söylediğim ise kulübümden mutluyum eğer düşündüklerim gerçekleşmesse o zaman sizinle görüşebilirim dedi. Galatasaray ve Beşiktaş ile kesinlikle bir görüşmem olmamıştır. Ben halen Fenerbahçe'nin oyuncusuyum. Kesinlikle ne Galatasaray ile ne de Fenerbahçe ile bir görüşmem olmamıştır.