BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Seks tuzağı hemşireyi fena yaktı

Adana'da sevişme teklifiyle evine davet eden hemşirenin tuzak kurduğu anlaşılınca başı belaya girdi.

Abone ol

Adana'da evine davet ettiği işadamına seks tuzağı kurduğu iddia edilen hemşire ile 2 arkadaşı hakkında 12 ve 22 yıl ağır hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana'da özel bir hastanede hemşire olarak görev yapan 27 yaşındaki Ebru Özgün ile suç ortağı 34 yaşındaki Yılmaz Dadaş ve 19 yaşındaki Veysel Eren, hakkında, Mersin'de oto galericilik yapan 46 yaşındaki Galip Ö.'yü 10 Eylül'de birlikte olma vaadiyle çağrıldıkları Gültepe Mahallesi'ndeki bir evde, tabanca ve bıçak zoruyla parasının ve cep telefonunun gasp edilmesi, 6 açık senet imzalatılıp alıkonulmasıyla ilgili olarak, Cumhuriyet Savcılığı tarafından iddianame hazırlandı.

‘Nitelikli yağma, cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 12 ve 22 yıl hapis cezasıyla yargılanmaları istenen sanıklarla ilgili iddianamede şu ifadelere yer verildi:
“Kendisini Sibel ismiyle tanıtan sanık Ebru Özgün, 2 arkadaşıyla birlikte Mersin'de galericilik yapan Galip Ö.'nün işyerine otomobil almak için gitti. İşyerinden ayrılırken kartvizitini verdiği müşteki ile birkaç kez görüşen sanık Ebru Özgün, daha sonra müştekiyi Adana’daki evine çağırdı. Sanık Ebru Özgün, yarı çıplak vaziyette evde bulunduğu sırada eve gelen Veysel Eren ve Yılmaz Dadaş, müştekiye 6 açık senet imzalattırıp, 2 cep telefonu ve 2 bin 850 TL parasını gasp etti. Böylece sanıkların, birlikte gece vakti silahla konutta gasp ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak suçlarını isledikleri anlaşıldı.”

Sanıklar, önümüzdeki günlerde 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlanacak.