BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.428,65
HABER /  GÜNCEL

Ayı ve domuzlarla 24 saat geçirdi

Milli takım antrenörü yürüyüşe çıktı kaybolunca geceyi ormanda geçirdi. Antrenör bakın ayılardan nasıl kurtuldu.

Abone ol

Çanakkale'nin Yenice İlçesi'ne bağlı Kalkım Beldesi sınırlarında bulunan Kazdağları eteklerinde yürüyüşe çıkan Atletizm Federasyonu Milli Takım Antrenörü 38 yaşındaki İlyas Meral kayboldu. Meral 24 saatin sonra geceyi geçirdiği ağacın üzerinde Bayramiç Orman İşletme Karaköy Bölge Şefi Canan Avcı tarafından bulundu.

Kalkım Belediye Başkanı AK Parti'li Ahmet Şahin'in misafiri olarak beldeye gelen Atletizm Federasyonu Milli Takım Antrenörü İlyas Meral, konakladığı otelden önceki gün öğle saatlerinde yürüyüşe çıktı. Kazdağları'nın temiz havasını almak isteyen Meral'in karanlık çökmesine rağmen dönmemesi otel görevlilerini endişelendirdi. Cep telefonlarının kapsama alanında olmaması nedeniyle Meral'e ulaşılamayan görevliler Belediye Başkanı Ahmet Şahin'e haber verdi. Şahin de Yenice İlçe Jandarma Komutanlığı'nı bilgilendirdi. Oluşturulan iki ekiple Milli Antrenör İlyas Meral’ı Kazdağları ormanlarında bulmak için arama çalışması başlatıldı. Orman İşletme Şefliği yetkilileri ve köylülerin de katıldığı aramalara rağmen gece yarısına kadar yapılan çalışma sonuç vermedi. Pazar gününün ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başlayan aramalar sürdürülürken kendisinden haber alınamayan İlyas Meral 24 saat sonunda bulundu. Meral, yürüyüşe çıktığı misaferhaneden yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Hacöldüren Mevkii'nde Bayramiç Orman İşletme Karaköy Bölge Şefi Canan Avcı ve ekibi tarafından bir ağacın üzerinde bulundu. Antrenör Meral’in kaybolduktan sonra geceyi geçirdiği ormanda ayı, domuz gibi yabani hayvanlar görmesi üzerine korkarak bir ağacın üzerine çıktığını ve geceyi orada uykusuz geçirdiği belirlendi.

Şef Avcı ile birlikte Kalkım'a dönen antrenör Meral sağlık kontrolünden geçti. Durumu iyi olduğu öğrenilen Meral'in ağacın üzerinde korku dolu saatler geçirdiği kaydedildi.

Antrenör İlyas Meral bugün öğle saatlerinde Kalkım Belediye Başkanı Ahmet Şahi ile birlikte Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı.