BIST 9.992
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.434,46
HABER /  GÜNCEL

81 yaşında asansör fantazisi

Hastanede genç kızdan tuvalet için yardım isteyen 81 yaşındaki Selim Dede, tuvalet ve asansörde tacizden gözaltına alındı.

Abone ol

Samsun'da 81 yaşındaki Selim D., tedavi için gittiği Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 22 yaşındaki Dilber S. ve 30 yaşındaki Sibel Y.'yi elle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Suçlamaları kabul etmeyen ve bastonla yürüyen Selim D., "Bende taciz yapacak hal kalmış mı? Yalan söylüyorlar" dedi.Ordu'nun Ünye İlçesi'nde oturan Selim D., gözündeki rahatsızlık nedeniyle dün Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geldi.

 İddiaya göre elindeki bastonla bile yürümekte zorluk çeken Selim D., koridorda yürüyen Dilber S.'den kendisini tuvelete götürmesi için yardım istedi. Yardım teklifini kabul eden genç kadını elle taciz etti. Tuvaletten çıkıp bindiği asansörde de Sibel Y.'nin göğüslerine elleyerek tacizde bulunan Selim D., her iki kadının şikayetinin ardından hastane polisi tarafından yakalanarak Atakum Polis Merkezi ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan Selim D. ifadesinde, "Allah'ınızı seviyorsanız siz söyleyin? Bende taciz yapacak hal kalmış mı? İftira atıyorlar. Suçsuzum" dedi.