BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Şehit polisin evinde göz yaşları sel oldu

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Denizciler beldesinde şehit düşen polis memuru Kadir Alcıoğlu'nun ailesi yasa boğuldu

Abone ol

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Denizciler beldesinde Şehit Polis Kazım Şengül Polis Merkezi Amirliğine uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan polis memuru Kadir Alcıoğlu'nun Kahramanmaraş'taki baba ocağına ateş düştü.

Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kara ile Göllühöyük köyüne giderek acılı aileye acı haberi verdi. Oğlunun şehit olduğunu öğrenen anne Rahime Alcıoğlu, ambulansla Türkoğlu Fizik Tedavi Hastanesinde tedavi altına alındı. Baba Ali Alcıoğlu'nu ise yakınları teselli etti. Soğukkanlı olmaya çalışan baba Ali Alcıoğlu, ''Allah kimseye böyle acı göstermesin, vatan sağ olsun'' dedi.  

2 ÇOCUK YETİM KALDI

10 yıllık polis memuru evli 2 çocuk babası Kadir Alcıoğlu, haziran ayında İskenderun'da göreve başladığı bildirildi. 5'i erkek 8 kardeşin en küçüğü olan Kadir Alcıoğlu'nun bir gün önce annesi Rahime Alcıoğlu ile görüştüğü ve Kurban Bayramı'nda geleceğini söylediği öğrenildi. Şehit polis memuru Kadir Alcıoğlu'nun yarın düzenlenecek törenin ardından köyünde toprağa verilecek.