BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.394,92
HABER /  GÜNCEL

Şehit ateşi baba ocaklarına düştü

Türkiye bu sabaha acı haberle uyandı. 5 askerimiz PKK ile girilen çatışmada şehit düştü.

Abone ol

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Derecik Beldesi'nde bulunan Irak sınırındaki Balkaya Dağları'nda güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı.

Çıkan çatışmada 5 asker şehit düştü. Şehit aileleri aldıkları haberle yıkıldı.

AİLESİNDEN ÖNCE AKRABALARI BİLGİLENDİRİLDİ

ŞEHİT BEKİR ÇAVUŞ- ADANA

Hakkari Şemdinli İlçesi'ne bağlı Ortaklar Köyü yakınlarında çıkan çatışmada şehit olan 32 yaşındaki Jandarma Astsubay Bekir Çavuş'un ölüm haberi, hasta olan anne-babasına verilmeden önce sağlık durumları ile ilgili önlemler alındı. Osmaniye'nin Kadirli nüfusuna kayıtlı olan ve Adana'da oturan baba Ali ile annesi Hürü'nün bir süredir rahatsız olduğu belirtildi. Şehit Çavuş'un eşi Eşeme ve oğlu Ataberk'in de Hakkari'deki evlerinde olduğu bildirilirken, şehidin ailesine acı haberin verilmesinden önce yakın akrabaları bilgilendirildi.

1 AY ÖNCE NİKAH YAPMIŞTI

[PAGE]ŞEHİT NİHAT GÜN- KONYA

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 5 askerden 25 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün'ün memleketi Konya'ya ateş düştü. Şehit Astsubay Çavuş Nihat Gün'ün, acı haberi merkez Karatay İlçesi'ndeki ailesine Konya Garnizon Komutanlığı yetkililerince verildi. Şehit Gün'ün, 1 ay önce nikahlandığı ve eşinin Ankara'da yaşadığı öğrenildi. Şehit Gün'ün baba evine ise Türk bayrakları asıldı.