BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Şehit askerin baba ocağında yas var!

Bingöl'de şehit düşen komando er Sinan Şen'in baba ocağında yas var.

Abone ol
Bingöl'de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen komando er Sinan Şen'in (21) Eyüp'te bulunan evinde mevlit okutuldu.

Şehit olduğu haberinin ulaşması üzerine komando er Şen''in Kemerburgaz Mimar Sinan Mahallesi Delen Sokak'taki baba evi, akrabaları, yakınları ve mahalle sakinlerinin akınına uğradı.

Sinan Şen'in oturduğu ev ve çevresi Türk bayraklarıyla donatıldı.

Şehit Şen için evin avlusunda mevlit okutularak hep bir ağızdan dualar edildi.
Ayrıca evin önünde jandarma, polis, zabıta ve sağlık ekipleri de hazır bulunduruldu.
Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve Eyüp ilçesi Kemerburgaz İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi, şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit er Sinan Şen'in babası Recai Şen, yaptığı açıklamada şehitlik makamının çok kutsal bir makam olduğunu ifade ederek, ''Vatan sağ olsun. Hiç üzgün değiliz. Tezkeresine dört ay kalmıştı. En son 15 gün önce buraya bir haftalık izne geldiğinde kendisini havalimanında uğurlamıştım. Dört gün önce de telefonda görüştüm. Tek söyleyebileceğim vatan sağ olsun'' şeklinde konuştu.

Öte yandan Şen'in sabah saatlerinde meydana gelen çatışmadan önce annesi Maviş Şen'i arayarak, ''Anne operasyona gidiyoruz. Birliğime dönmeyebilirim. Dualarınızı bekliyorum'' dediği öğrenildi.

Şehit komando er Şen'in cenazesinin yarın Bingöl'den İstanbul'a getirileceği öğrenildi.