BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  GÜNCEL

4 yaşında öyle bir şeye tanık oldu ki...

Koca şiddetinin dehşet verici son örneği Samsun'da yaşandı. Dehşetin tanığı da 4 yaşındaki küçük çocuk oldu.

Abone ol

Koca şiddetine bir yenisi daha eklendi. Üstelik bu kez şiddet anı 4 yaşındaki çocuklarının gözleri önünde gerçekleşti. Samsun'da bir kişi, evi terk eden karısını buluştuğu kafeteryada 4 yaşındaki çocuklarının gözleri önünde 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Canik ilçesinin Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde ikamet eden inşaat işçisi 4 çocuk babası Mehmet Çon (34), 15 yıllık eşi Sevim Çon'un (29) 5 gün önce kaybolduğuna dair Irmak Polis Merkezi'ne başvurdu. Eşinin 4 yaşındaki oğlu ile birlikte kaybolduğunu belirten Mehmet Çon, bulunması için yardım istedi. Bugün cep telefonundan eşi Mehmet Çon'u arayan Sevim Çon, yanında götürdüğü çocuğunu kendisine telim etmek için olay yerindeki kafeteryaya çağırdı.

ÖNCE ÇOCUĞUNA SARILDI
SONRA KARISINI BIÇAKLADI

1.20120424162411.jpgEşinin evi terk etmesine sinirlenen öfkeli koca eşiyle kafeteryada buluştu ve önce çocuğuna sarıldı. Küçük çocuk olacaklardan habersiz babası ile hasret giderdi. O anlarda sakin görünen adam, yanında götürdüğü ekmek bıçağıyla çocuğunun gözü önünde eşini art arda bıçaklamaya başladı. Mehmet Çon, vatandaşların araya girmesi sonucu eşini öldürmesi engellendi. Kanlar içinde kalarak bir süre yürüdükten sonra pasajın içinde yere yığılan Sevim Çon, ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

2.20120424162458.jpgDEFALARCA BIÇAĞI SAPLADI

Sevim Çon'un boynundan, karnının 5 yerinden ve kolunun 2 yerinden olmak üzere 8 yerinden bıçaklandığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri tarafından yakalanan Mehmet Çon, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi. Öfkeli kocanın eşini bıçaklama anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.