BIST 10.284
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.452,99
HABER /  GÜNCEL

Abdurrahim Karakoç yoğun bakımda

Enderhan Karakoç, babası Abdurrahim Karakoç'un öldüğü yönündeki iddialara tepki gösterdib.

Abone ol
Ünlü Şair ve Yazar Abdurrahim Karakoç'un yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.
Akciğer enfeksiyonu olan ünlü şairin iyileşmesi için yoğun tedavi sürerken, bazı internet sitelerinde onun öldüğü şeklinde çıkan haberlere ailesi tepki gösterdi.

Karakoç'un oğlu Enderhan Karakoç, çıkan yanlış haberlere sert tepki göstererek; "Birkaç gündür bazı internet sitelerinde böyle haberler saçmalıklar çıkıyor. Böyle haberleri yalanlamaktan kendi işlerimizi yapamaz hale geldik. Babam yaşıyor, ölmedi ve durumu da iyiye gidiyor" dedi.

Babasının öldüğüne yönelik haberlerin kasıtlı çıkarıldığını belirten Karakoç, şöyle devam etti: "Bu haberlere bakıyorsunuz, kaynağında ailesi yok, yakınları yok. Davaya zarar vermek isteyenlerin çıkardığı kasıtlı yalanlar bunlar. Karakoç topluma mal olmuş biri. Zaten Allah'ın emri vaki olursa bunu saklamayız, herkse duyururuz. Zaten babamın durumu ortada, üzülüyoruz. Üstüne bir de böyle haberlerin çıkarılması bizi ziyadesiyle üzüyor".
Karakoç'u ziyaret etmek için, tedavi gördüğü hastaneye yoğun bir ziyaretçi akını bulunduğunu belirten Enderhan Karakoç, önceki gün Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ın, dün de AK Parti'li üst düzey yöneticilerin ziyarete geldiğini söyledi. Babasının tedavisiyle ilgili de; "Şuuru yerinde, konuşabiliyor. Ziyarete gelenlerle konuştu. Doktorlar, enfeksiyonun ilerlememesi için uğraşıyor. Yoğun bakımda. Ama durumu kötü değil" şeklinde açıklama yaptı.