BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,96
ALTIN 2.444,28
HABER /  GÜNCEL

Şehidin baba ocağına ateş düştü

Hakkari'de şehit düşen Erhan Bulut'un Bahçelievler'deki baba ocağına ateş düştü. Şehidin oturduğu apartman ile sokak ve caddeler Türk bayraklarıyla donatıldı

Abone ol

Hakkari Çukurca Karayolu'na PKK'lılar tarafından döşenen mayının patlatılmasıyla şehit olan 4 askerden Komando Er Erhan Bulut'un Bahçelievler Hürriyet Mahallesi Rüya Sokak Divriği Apartmanı'nda oturan ailesi, gelen acı haberle yıkıldı.

Tekstil işçisi baba Cevdet Bulut'un 3 çocuğundan biri olan Erhan Bulut'un artan terör olayları yüzünden tecilini bozdurarak askere gittiği öğrenildi. 23 yaşındaki Bulut'un askerliği bir an önce bitirmek için yıllık izne gelmediği belirtildi. Mahallesinde sessizliği ve efendiliğiyle tanınan Erhan Bulut'un babası Cevdet Bulut, "Şehit babası ne yapabilir düşünün. Söyleyecek şey bulamıyorum. Kelimelerim tarifsiz" dedi.

Taziye ziyaretleri için Bahçelievler Belediyesi tarafından şehit evinin önüne masa ve sandalye getirildi. Siyasiler ve mülki erkanın şehit evini ziyaret ettiği belirtildi. Bulut için akşam saatlerinde Kur-an'ı Kerim okutuldu. Şehit erin bir gece önce telefonla görüştüğü ailesine, "Yarın yine operasyona gidecek ekip için seçtiler" dediği belirtildi.