BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,09
ALTIN 2.325,61
HABER /  GÜNCEL

Sedat Peker'den Moskova'da bombalı saldırı çağrısı

Ankara Kızılay'daki bombalı saldırıyı değerlendiren Sedat Peker, istihbaratın Moskova'da bombalı eylemler için Çeçenlerin eğitilmesi çağrısında bulundu.

Abone ol

Sedat Peker, Ankara saldırısından sonra yayımladığı yazıda "İstihbaratımız Çeçen mücahitleri Moskova'da bombalı eylemler yapabilmesi için eğitmeli" ifadelerini kullandı.

Peker ayrıca teröre karşı AK Parti ve MHP yetkililerini ittifak kurmaya çağırdı.

PKK'ya karşı operasyonları eleştiren akademisyenlere gösterdiği tepkiyle gündeme gelen Sedat Peker'den yankı uyandıran açıklamalar.

Peker, Ankara'daki saldırıya ilişkin kişisel internet sitesinde "9 terör örgütünün devletimize karşı birleştiği bu anda Bozkurt-Rabia birlikteliği kaçınılmazdır" başlıklı yazı kaleme aldı.

MOSKOVA'NIN GÖBEĞİNDE EYLEM

Peker'in yazısının dikkat çeken bölümleri şöyle;

Bunların haricinde, rusyanın bizim terörist olarak kabul ettiğimiz PYD'ye, kendi başkentinde yani moskovada temsilcilik açma izni vermesine karşı misilleme olarak, Rusya'nın terörist olarak kabul ettiği tüm ÇEÇEN DİRENİŞÇİLERİ'ne, Ankara'da resmi temsilcilik açma izni verilmelidir. Rus istihbarat servisinin PKK ve PYD militanlarını daha profesyonel bombalı eylemler yapabilmeleri için eğittiği gibi bizim istihbaratımızda ÇEÇEN MÜCAHİTLERİ eğitmeli ve de Moskova'nın göbeğinde eylem yapabilmelerini sağlamalıdır (ve tabi ki bu eylemlerden sonra ilk üzüntüsünü bildiren ülkede biz olmalıyız. Kızılay'daki patlamadan hemen sonra Rusya'nın bize yaptığı iğrençlik gibi).

Ayrıca PKK militanlarında ele geçirilen Rus malı zırh delici ve bunun gibi gelişmiş silahların tamamı resmi tutanaklarda imha edilmiş gibi gösterilmeli ancak aslında ÇEÇEN DİRENİŞÇİLERE teslim edilmelidir.

BOZKURT VE RABİA BİRLEŞMELİ

9 terör örgütü aralarındaki kan davalarını dahi unutarak, tek çatı altında birleşip DEVLETİMİZE savaş açtıkları bir dönemde, aralarında saç teli kadar nüans ayrılıklarının haricinde bir farkları olmayan AK Parti ve MHP yetkililerinin,terör olaylarına karşı ortak bir çalışma grubu belirleyerek, benim daha önce üzerinde durduğum BOZKURT ve RABİA'nın birleşmesini sağlamalıdırlar.

Bir elimle BOZKURT diğer elimle de RABİA hareketini yaptığım için bana hakaret dahi eden arkadaşlara, ben hakkımı helal ediyorum. Ancak bu zor günlerde iki partinin yetkilileri tarafından teröre karşı bu birliktelik sağlanmazsa, her iki partinin yöneticilerinin gelecek yıllarda bu MİLLET tarafından saygıyla hatırlanmayacağına inanıyorum."