BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.440,83
HABER /  MAGAZİN

Seda Sayan az daha kör oluyordu

Ebru Gündeş'i kim küplene bindirdi? Cem Yılmaz bir öfkelendi ki sormayın. Peki ya Akrep Nalan'a yapılana ne dersiniz?

Abone ol

Şarkıcı Akrep Nalan, birkaç kez hayran numarası yaparak yanına yaklaşanlar tarafından soyulduğunu söyledi.

Uçankuş'ta yer alan habere göre, hem Bodrum'da hem de Şişli'de benzer iki olay yaşadığını anlatan Akrep Nalan “Bir gün plajdan dönüyorum üstü açık bir arabam var. Garajların oradaki kırmızı ışıkta durdum. O sırada bir grup genç, ‘Biz size çok hayranız bir fotoğraf çektirebilir miyiz?' dedi. Bir süre sonra bir baktım arka koltuktaki plaj çantam gitmiş. Bir kez de mayom gitmişti. Ben mayo bulmakta zorlanıyorum. Mayom çalınınca üzülüyorum. Arkadaşlarım benim için özel dikiyorlar” dedi.

Ebru Gündeş'i sevgilisi neden kızdırdı? Haberin devamında..

[PAGE]

Gündeş çok kızdı

Ebru Gündeş sevgilisi Reza Zarrab'ın eski aşkı Günel'e 14 Şubat'ta gül gönderdiğini öğrendi ve küplere bindi.

Reza Zarrab uğruna 1 buçuk yıllık aşkı Osmantan Erkır'dan ayrılan Ebru Gündeş, Saklambaç'ta yer alan habere göre, geçtiğimiz gün öfkeden deliye döndü.

Güzel şarkıcıyı sinirlendiren olay ise Azeri işadamının eski sevgilisi Günel'e 14 Şubat'ta bir demet kırmızı gül gönderdiğini öğrenmesi.



 

Cem Yılmaz kimin donunu ayağından alacak? Haberin devamında

[PAGE]

Cem Yılmaz "bir daha filmine laf söyleyenlerin ayağından donunu alırım" dedi.

Cinemania'da Ömür Gedik'in bu haftaki konuğu, Türkiye'nin en ünlü isimlerinden, Cem Yılmaz oldu. Pazar günü yayınlanacak olan bölümde Cem Yılmaz, A.R.O.G'dan Recep İvedik'e kadar pek çok konuya açıklık getirdi. A.R.OG'un daha fazla izlenmesini istediğini söyleyen Cem Yılmaz, hangi konularda yeterli olmadığını da program sırasında itiraf etti.

“Recep İvedik ile ilgili düşüncelerimi ben bizzat Şahan'a söylerim” diyen Yılmaz, A.R.O.G'la ilgili tüm eleştirilere yanıt da verdi. 'Bir daha bir filmime laf söyleyen olursa, ayağından donunu alırım' diyen Cem Yılmaz'ı eleştirmek isteyenler bundan sonra bir kere daha düşünmek zorunda kalacak.

Seda Sayan az daha kör oluyordu. Haberin devamında..

[PAGE]

Seda Sayan gözaltı torbaları için kendisine enjekte edilen sıvı nedeniyle az daha kör oluyormuş.

Gözaltı torbalarını aldırdıktan sonra bu sorunu daha da büyüyen Seda Sayan, Almanya-Köln'de geçirdiği ikinci operasyonla sıkıntısından kurtuldu.
 
Kelebek'in haberine göre; Almanya'daki doktorunun “Biraz daha gecikseydin, kör olurdun” açıklamasıyla dehşete kapıldığını belirten sanatçı, şöyle konuştu: “Türkiye'de enjekte edilen sıvı, gözaltlarımı parçalamış. Bu maddenin ne olduğunu bir türlü öğrenemedim. Ama şükürler olsun ki artık öyle bir sorunum kalmadı.”

Tuba Özay'dan Deniz Seki'ye cezaevi tavsiyeleri. Haberin devamında..

[PAGE]

Rulet operasyonu kapsamında 167 gün cezaevinde yatan Tuğba Özay, Deniz Seki'nin içinde bulunduğu ruh halini çok iyi anladığını söyleyerek ona tavsiyelerde bulundu.

İşte Özay'ın cezaevine giren Deniz Seki'ye tavsiyeleri:

Deniz ilk gün kendini sudan çıkmış balık gibi hissetmiştir. Şimdiye kadar hep kameralar tarafından izlenirken cezaevinde de yine kameralar tarafından gözetlenmek onun için çok zor olacak. Onun her hareketi izlenecek. Üzerine kilitlenen kapıların ardından özgürlüğünü kaybettiğini hissettiği an daha da kötü olacak. Böyle bir durumda arkadaşlarıyla iyi ilişki içinde olsun çünkü yalnızlık çok zor. Bol bol kitap okusun.
Cezaevi ayrı bir cumhuriyettir. Ayrıcalık yoktur. Yemekleri önce beğenmeyebilir ama sonra alışacak. Orada üç, dört kişi birlikte kalıyorlar. Onu koğuş ağası yapacaklarını zannetmiyorum. Bunu oradaki insanlar seçiyor. İçeride para önemlidir. Kirli çamaşırlarının yıkanmasını istiyorsa para vermek durumunda.

Zamanında kendisini karalayan Deniz Seki için Bayhan ne dedi? Haberin devamında.

[PAGE]

Deniz Seki yıllar önce onun için ağır konuşmuştu. Şimdi roller değişti. Bayhan'ın da diyecekleri var.

Bundan 6 yıl önce Bayhan'ın cinayet suçundan yargılandığını öğrenen Seki, ''Bu bir popstar yarışması ve milyonlarca genç gerçekten kimleri örnek alacak? Bayhan bir popstar yarışmasında olmaz.'' demişti.

Bayhan, "Deniz Seki'yi o dönemde Allah'a havale etmiştim." diyor. Bayhan, sanatçının bugün yaşadığı olaya üzüldüğünü ifade ediyor. "Deniz Seki için aklımdan en küçük kötü bir düşünce geçirmedim." diyen Bayhan, yarının kime ne getireceğini kimsenin bilemeyeceğini vurguluyor.

Hüsnü Şenlendirici Deniz Seki'ye neyi yakıştıramadı? Haberin devamında..

[PAGE]



Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, uyuşturucudan tutuklanan sevgilisi Deniz Seki hakkında suskunluğunu bozdu.

"Deniz ile bu olaydan önce ayrılmıştık" diyen Şenlendirici, "Yaşadıklarını Deniz'e yakıştıramadım, hoş olmadı. Ancak sevgili olmasak bile bir birey olarak hep yanındayım" dedi.

Vatan gazetesine konuşan Şenlendirici, şunları söyledi: "Televizyonda ağladığım yazıldı. Ben ağlamadım, sadece gözlerim doldu. Gözyaşlarımı tuttum. Çünkü benim 14 yaşında bir oğlum var. O televizyonda ağlayan bir baba görmek istemez. Ayrıca Niran Ünsal'ın söylediği o şarkıda bir aslan bile gözyaşlarını tutamaz.