BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Schuster: ''Nasıl kazanılacağını gösterdik''

Bursaspor galibiyetinin ardından bir basın toplantısı zenleyen Bernd Schuster, takımının galibiyeti hakettiğini söyledi.

Abone ol

 Takımının Bursaspor'u tek golle geçmesinin ardından bir basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, maça dair açıklamalarda bulundu.

''HER AN SORUN ÇIKARABİLİRLERDİ''

Bursaspor karşısında takımının yürekten oynadığını ve çok iyi mücadele ederek galip geldiklerini söyleyen Schuster, futbolcularının maçın nasıl kazanılacağını gösterdiklerini ifade etti.

Alman tenik adam ''Beşiktaş çok yürekten oynadı. Adeta siyah-beyaz bir kalple oynadı. Çok güçlü ve bu ligin son şampiyonuna karşı oynadık. Takımım çok iyi mücadele etti ve bu maçların böyle kazanılacağını gösterdik. Karşınızdaki takım şampiyon ve her an size sorun çıkarabilirdi. Ama biz çok iyi mücadele ettik ve sahadan galibiyetle ayrıldık'' ifadelerini kullandı.

''HAKİMİYET BİZDEYDİ''

''Bütün Beşiktaşlılar'ın bizim gibi mutlu olduklarını düşünüyorum''
diyen Alman teknik adam, ''Son şampiyona karşı oynamamız açısından çok önemli bir maçtı. Maçın hakimiyeti tamamen elimizdeydi. Filip Holosko ilk pozisyonda kaçırdı ama ikinci pozisyonda attı. Sakatlarımız çok fazla, her şeyin iyisini yaparak çok iyi bir maç çıkardık ve bunun mutluluğu da ayrı oldu'' diye konuştu.