BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Polisleri yaralayan ABD'li serbest

Adana'da iki polis memuruna çarpan ve alkollü olduğu belirlenen ABD askeri, savcılıkça serbest bırakıldı.

Abone ol

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinin İncirlik Mahallesi'nde dün iki polis memuruna çarparak yaralanmasına neden olduğu öne sürülen ABD üssünde görevli asker, Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, idaresindeki 01 MB 500 plakalı otomobille Atatürk Caddesi'nde devriye görevi yapan, İncirlik Polis Merkezi'nde görevli polis memurları Mustafa Yıldırım ve Mehmet Belikırık'a çarpan ve alkollü olduğu belirtilen ABD'li asker William T, adliyeye sevk edildi.

Alkol oranının belirlenmesi için Adana Numune Hastanesinde kan örneği de alınan William T, Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı.

Bu arada, trafik kazasında başından ağır yaralanan Mustafa Yıldırım'ın, Yüreğir Başkent Hastanesi'ndeki tedavisinin sürdüğü, beli ve kolundan yaralanan Mehmet Belikırık'ın Adana Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

William T, trafik kazasının ardından içerisinde oğlu Lester Aaron T'nin de bulunduğu otomobille kaçtıktan sonra 10. Tanker Üs Komutanlığına girmeye çalışırken gözaltına alınmıştı.