BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.402,40
HABER /  SEÇİM

Sarıgül'e oy vermeyenin gözü kör olsun

Mustafa Sarıgül'ün konuşması için yanına çağırdığı Zeynep teyze, öyle bir konuşma yaptı ki...

Abone ol

Zeynep teyze, vatandaşlardan Sarıgül'e oy vermelerini isteyerek, "Sarıgül'e oy vermeyenin gözü kör olsun" dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Kartal'da miting düzenledi. Sarıgül konuşmaya yaptığı sırada yanına mitingi izlemeye gelenler arasından iki kadın çağırdı.

"Zeynep teyzeyi 15 sene önce tanıdım. Bir tane evladı vardı engelli. 15 yıldır kendisiyle beraberim. Allahım yüz bin defa razı olsun" diyen Sarıgül, mikrofonu Zeynep Teyze'ye konuşması için verdi. 

Zeynep teyze, "Gece gündüz beni bırakmıyorlar. Gene de karaoğlanın peşinde Sarıgül'ün yanındayım. Sarıgül yavrum sana hayırlı uğurlu olsun, dağ taşlar yolun olsun, sana oy vermeyinin gözü kör olsun. " diye konuştu.

Meydanda uğultu koparan sözlerin ardından Zeynep teyzenin yanına gelen Sarıgül, "beddua yok" diye düzeltme yaptı.

Zeynep teyze daha sonra sözlerine "Beddua etmiyorum. Başkanımız Sarıgül olacak. Sandıklara dikkat edin. Lambaları söndürürseler, arkanızı kapılara verin açmayın kapıları. Oylar çalınmasın. Allah rızası için oylarınızı çaldırmayın. " diye devam etti.

Konuşmanın ardından Sarıgül, Zeynep teyzenin binlerce annenin hislerine tercüman olduğunu söyledi.

İSTANBUL'U SATTIRMAYACAĞIZ

'Yapacak çok işim var' diyen Topbaş'a yüklenen Sarıgül, "Gezi olaylarını sen yarattın, Gezi olaylarını sen çıkarttın. Taksim'e dozerleri sen gönderdin. Orada bulunan geçlerin çadırlarını senin zabıtaların yaktı. Sen şu anda 8 tane gencin hesabı ver" diye konuştu.

Sarıgül konuşmasında 2B arazileri konusunda değinerek, 20 yıldır yapamadınız şimdi aklınıza geldi. Tayyip Erdoğan'ın gözünden kaçmış kupon arazileri mi satacaksınız diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kule dikmediğiniz Topkapı Sarayı'na kule mi dikeceksiniz Topkapı Sarayı'na rezidans mı yapacaksınız Yoksa Topkapı Sarayı'nı otele mi çevireceksiniz Boğaz kenarını bitirdiniz, şimdi boğazı betonla doldurup imara mı açacaksınız Yoksa Sayın Topbaş Sultanahmet Meydanı'nı El Kadılara mı satacaksın Sayın Topbaş Ayasofya'yı alışveriş merkezi mi yapacaksınız Etiler Polis Okulu yarım kaldı, yoksa o işi mi tamamlayacaksın Beton dökmediğiniz bir kaç metre yer kaldı oralara beton mu dökeceksin Şehir içinde bitirmediğin bir kaç tane küçük esnaf kaldı onları mı kapatacaksın Sayın Topbaş ne yapacaksın Yapacak işim çok diyorsun. Gezi Parkı'na sana alışveriş merkezi yaptırtmayacağım. Sayın Topbaş, yapmadığınız, bozmadığınız, satmadığınız, İstanbul'da çalmadığınız acaba ne kaldı Bu canım İstanbul'u betona boğdunuz. İstanbul'un varlıklarını sattınız, İstanbul'u daha pahalı bir şehir haline getirdiniz. İstanbul'umuzu AKP'ye yedirtmeyeceğiz, İstanbul'umuzu böldürtmeyeceğiz, İstanbul'umuzu sattırtmayacağız.