BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.400,00
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Sarıgül sorusu Kılıçdaroğlu'nu kızdırdı!

Kılıçdaroğlu, Sarıgül'ün İstanbul için CHP'den aday gösterileceği iddialarına sitemli bir yanıt verdi

Abone ol

Bakırköy Florya'da bulunan Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına CHP'den aday gösterileceği iddialarına ilişkin sorularını yanıtladı.

SARIGÜL'DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olacak mı?

(DEVAMINI OKU)

AK PARTİ SARIGÜL'E HAZIRLANIYOR

Sarıgül ile pazarlık içinde olan CHP şu taleplerde bulunmuş, eğer CHP bu taleplere evet derse İstanbul'da AK Parti için işler zorlaşacak.

(DEVAMINI OKU)

Kılıçdaroğlu,'Sarıgül'ün önce partiye bir üye olması gerekir. Bu konuda daha önce çok konuştum, bu kadar yeter' diye yanıt verdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra beraberindekiler ile birlikte, alışveriş merkezinde bulunan bir balık restoranında yemek yedi. Yemeğin ardından'İstanbul Akvaryumu' gezen Kılıçdaroğlu, yetkililerden amazon ve yağmur ormanları hakkında bilgi aldı ve kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

SARIGÜL'E GEL ÇAĞRISI

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz haftalarda Mustafa Sarıgül'ün partiye davet edilip edilmeyeceğiyle ilgili soruya karşılık da "Sayın Sarıgül partimize gelirse elbette memnun oluruz. Sosyal demokrat bir arkadaşımız. Şişli'yi yönetiyor, uzun yıllardır yönetiyor. Bütün Şişli memnun kendisinden. Gelirse bundan mutluluk duyarız" ifadesini kullandı.

Gelmesi yönünde bir çağrısı olup olmayacağının sorulması üzerine de Kılıçdaroğlu, herkese kucak açtıklarını ve CHP çatısı altına beklediklerini kaydetti. Kılıçdaroğlu, Sarıgül'ün partilerine gelmesinden memnun olacaklarını bildirdi.